VIEDEO: Oameni faini la Oslea, ep. 1

veterani-oslea-hiride-2016-adolf-bobo-sonia-dragan-alex-parvan-red-bull-redbull

Am avut un sezon frumos anul acesta, cu toate că a fost cam secetos. Ne-am dat pe coclauri, am filmat momente și evenimete de ski și snowboard, dar și interviuri cu oameni faini. Oameni faini am întâlnit și la Red Bull Oslea HiRide 2016, pe 27 februarie. Pe lângă filmul evenimentului, vă oferim o serie de momente inedite și exclusive pe care le-am surprins în ziua celei mai importante competiții de hike & ride a sezonului.

Azi, episodul 1 – Veteranii de la Oslea. Acești rideri vin la concurs încă de la prima ediție și o fac nu neapărat pentru a câștiga, cât pentru energia pozitivă care se degajă și pe care o împart în momentul în care se întâlnesc pe munte sau la petrecerea de după competiție. Ceea ce veți vedea este momentul de la festivitatea de premiere, în care organizatorii le-au mulțumit în mod special.

Horia Ancas, Bando Virginas, Drăgan Sonia, Petruș Călin, Gherghelah Mihail Adolf, Pârvan Alexandru, Popescu Paul, Rușan Mihai, Oniga Adrian, Păuna Andrei, Cozma Șerban, Magda Diana, Zirbo Cosmin, Balmuș Alexandru Vlad, Popa Oana, Bob George – ei se dau și ne inspiră. Tu?…

Te dai? Comenteazã!