VIDEO: TRAINING DAY rider Mihail ADOLF BOBO Gherghelah

sss-mihail-gherghelah-adolf-bobo-ski-si-snowboard-training-day

Pe 1-2 mai Adrenalin Mountain Park și Transalpina Ski Resort au organizat concursul de ski și snowboard freestyle-slopestyle R.A.T. – AMP Season Ender powered by Mountain Dew, adică Rails, Airs & Trails. În zilele premergătoare băieții care se ocupă de Snowpark-ul AMP împreună cu o parte din concurenți s-au adunat la o poveste, o sesiune de dat, lopătat, amenajat, filmat, pozat și bineînteles exersat ca în zilele de antrenament. Echipa ski-si-snowboard.ro a fost prezentă la o sesiune de TRAINAING DAY alături de rideri importanți din peisajul snowboarding-ului și freesky-ului autohton. Amintim doar câteva nume: Bobo, Koppany, Gergo, Matyas, Peti, Bobby, Mânuță, Quix, Timi, Plopu’, Ilie.

Pentru competiția R.A.T. am reușit să dăm drumul la un promo/teaser abia cu o zi înainte de începerea evenimentului (VEZI AICI) și am folosit doar o parte din imaginile din timpul sesiunii, în consecință am decis să facem o serie de episoade intitulate TRAINING DAY cu toți riderii filmați în acea zi la Transalpina.

TRAINING DAY are principal obiectiv promovarea schiorilor și snowboarderilor, și nu are intenția de a arăta doar trickurile reușite. A fost o zi de joacă, relaxare, prieteni, dat, antrenament… și ca la orice antrenament până reușești un trick, până înțelegi fiecare mișcare, până te obișnuiești cu kickeru’/țeava/boxu’/wallu’ o să mai dureze și apar și căzăturile… iar noi am arătat și acest lucru. Considerăm că este important să se vadă câtă muncă depune un rider pentru realizarea unui trick!

Seria filmulețelor TRAINING DAY începe cu câștigătorul concursului R.A.T. [Rails, Airs & Trails] organizat la Transalpina Ski Resort la 2 zile după aceste filmări, Adolf Bobo. Nu aveam de unde să știm cine va câștiga a fost o simplă coincidență ca el să fie primul în fișa de montaj, fiind la litera A.

Mihail Gherghelah sau Adolf Bobo cum este cunoscut printre rideri și pasionați, este din Miercurea Ciuc, Harghita și este unul din riderii și organizatorii concursului de freestyle/slopestyle de la Harghita Mădăraș, Snow On Fire!

Te dai? Comenteazã!