HARTA INTERACTIVĂ a pârtiilor de ski și snowboard din România

sss-partie-ski-si-snowboard-romania-partii-partiile-partiilor-sporturilor-de-iarna-echipa-sss

Echipa SSS îți prezintă harta interactivă a pârtiilor de ski și snowboard din România cu trimitere directă către paginile site-ului nostru, – ski-si-snowboard.ro -, care îți prezintă la fiecare stațiune tot ce ai nevoie să știi înainte să mergi în zona respectivă.

În secțiunea Pârtii,pe site, găsești România împărțită pe Județe și în fiecare din ele există stațiunile de ski și snowboard din zona respectivă, cu toate informațiile necesare despre amplasare geografică, scurt istoric, acces și cazare, pârtii, transport pe cablu, program, prețuri, ponturi/bine de știut, starea vremii, stratul de zăpadă, web-cam, galerie foto, video și altele.

Mai mult de atât, harta interactivă a pârtiilor de ski și snowboard din România, îți oferă posibilitatea să afli accesul rutier pe diferite variante spre stațiunea respectivă. În plus, îți arată distanța reală din localitatea în care te afli până la stațiunea unde vrei să ajungi. Dai click pe hartă pe semnul din dreptul stațiunii în care dorești să ajungi și se deschide o căsuță cu numele stațiunii, județul de care aparține și Directions From here – To here  – introduci localitatea unde dorești să ajungi și ai posibilitatea din locul selectat (from here) sau până în locul selectat (to here) să-ți arate drumul de acces, distanța și timpul.

Harta interactivă ski-si-snowboard.ro, construită pe zeemaps.com, este făcută pe platforma Google Maps.

Pentru a cunoaște toate stațiunile de ski și snowboard din România pe regiuni geografice și județe poți citi articolul acesta.

După ce te informezi, rămâne să-ți iei echipamentul și să dai fuga pe pârtie, să-ți pui placa de snowboard sau schiurile în picioare și să TE DAI!

Te dai? Comenteazã!