Termeni și condiții

 TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI SKI-SI-SNOWBOARD.RO

Acest document stabilește în ce termeni si conditii poți utiliza site-ul ski-si-snowboard.ro, numit generic în continuare și SSS. Accesul și utilizarea site-ului ski-si-snowboard.ro se fac sub autoritatea acestor reguli. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

01. SKI-SI-SNOWBOARD.RO (SSS)

ski-si-snowboard.ro este un site dedicat sporturilor de iarnă (ski și snowboard). Sub lozinca “TE DAI?Echipa SSS (Echipa ski și snowboard) dorește unirea pasionaților de profil și oferă ca loc de întâlnire on-line, acest site. SSS încearcă să dea o mână de ajutor pârtiilor și stațiunilor de profil din România, ajutând cât mai mulți doritori să găsească informațiile necesare practicării acestor sporturi.

ski-si-snowboard.ro dorește să aducă valoare acestor sporturi și practicanților lor, iar prin valoare nu ne referim la bani, putere și prestigiu (deși nu negăm că ar fi de folos…).

Prin valoare, Echipa SSS înțelege transformarea României într-un loc mai bun! 

Deși suntem conștienți că nu este suficient un simplu site de profil pentru a transforma țara și locuitorii ei într-un loc mai bun, totuși, cu ajutorul tuturor celor ce doresc să se alăture acestui proiect, putem să dezvoltăm aceste stațiuni (pârtiile, fun-park-urile, telefericele… ) și să înmulțim numărul pasionaților de zăpadă. Iar pentru o scurtă perioadă (cât timp se dau sau măcar cât timp încearcă…) să-i facem să înțeleagă libertatea, liniștea și bucuria riderilor (schiori sau borderi). Dacă se vor integra repede (și au toate motivele să o facă, pentru că suntem o comunitate primitoare, chiar și pe facebook și google plus) poate vor prinde și mai mult drag de natură și de frumusețea sălbăticiei ei.

Mantra SSS esteLibertate și distracție în natură!

02. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informatii din ediția on-line a ski-si-snowboard.ro.

Pentru a obține acces la site, și implicit la serviciile și informațiile puse la dispoziție prin el, trebuie să obții acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, plătind orice taxă asociată cu acest acces. În plus, trebuie să ai la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer și un modem sau alt echipament de acces. ski-si-snowboard.ro nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

03. DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

SSS ofera acces liber la site-ul ski-si-snowboard.ro și vă autorizează să vizualizați, imprimați, share-uiți și să transmiteți informațiile existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut de SSS sau de partenerii săi.

Articolele prezentate pe site-ul ski-si-snowboard.ro (format text) nu pot fi copiate sau citate în întregime fără acordul SSS. Citarea parțială a anumitor articole obligă deținătorii acelor site-uri (sau utilizatorii respectivi) să precizeze la final sursa [ex: ski-si-snowboard.ro] link-uită cu adresa articolului de pe siteul SSS [ex: când se dă click pe ski-si-snowboard.ro se deschide articolul cu Istoria snowboardului și snowboardingului].

Dacă se folosesc elemente grafice [foto/video] de pe acest site, utilizatorii sunt rugați să precizeze sursa: ski-si-snowboard.ro.

Nerespectarea acestor termeni atrage după sine sancțiunile legii.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea SSS sau a clienților săi.

Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris explicit al SSS, ski-si-snowboard.ro nu își asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decât cele autorizate de SSS și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare.

ski-si-snowboard.ro sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. SSS nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SSS nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de folosirea sau încrederea (sau în legătură cu folosirea sau încrederea) de/în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de SSS prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni. ski-si-snowboard.ro își rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a de solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conținutului sau securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita SSS sau partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

04. REGULI DE UTILIZARE

Nu este permis:

– încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate;

– încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din reteaua SSS, a rețelei ski-si-snowboard.ro sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua SSS care nu sunt publice, făcute de persoane fără autorizație;

– încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua ski-si-snowboard.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

– folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese. Violarea oricăreia dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. SSS va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări.

05. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

ski-si-snowboard.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. SSS nu este răspunzător față de utilizator, față de orice terță persoană fizică, juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. ski-si-snowboard.ro poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

06. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Acceptând să utilizezi acest site, declari în mod expres și implicit că întelegi și că ești de acord cu următoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

SSS se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garanțiile indirecte de vânzare sau în conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

SSS nu oferă nicio garanție că:

– informațiile vor împlini toate cerințele tale;

– serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;

– rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;

– calitatea oricăror produse, servicii, informații sau a altor materiale cumpărate sau obținute de tine prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;

– orice eroare de program va fi corectată.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site-ul SSS sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție dacă nu este stipulată expres în Termenii și Condițiile de utilizare.

07. LIMITAREA RĂSPUNDERII

ski-si-snowboard.ro nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă SSS a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;

– costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultate din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin/de pe site-ul ski-si-snowboard.ro;

– acces neautorizat la datele utilizatorului sau la transmisii și/sau la deteriorarea acestora;

– declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;

– orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de SSS, de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa contact@ski-si-snowboard.ro.

Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. SSS își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților. Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. SSS nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

08. CONFIDENȚIALITATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE

Informațiile personale puse la dispoziția site-ului ski-si-snowboard.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în condițiile legii, Legea 677/2001.

Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date SSS și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfășurate în viitor de catre SSS și de partenerii săi agreați.

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziție un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra parolei asociate accesului la serviciile ski-si-snowboard.ro, condiționate de logare.

Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informațiile care sunt făcute publice din contul său. În cazul accesării neautorizate a contului de către terțe persoane, SSS nu își asumă nicio responsabilitate față de consecințele care pot apărea. La solicitarea explicită a utilizatorului adresată la ski.si.snowboard@gmail.com, SSS se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit. Datele personale ale utilizatorului vor fi prelucrate conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

SSS se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

ski-si-snowboard.ro nu răspunde de atacurile care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor și care au ca scop furtul sau vandalismul.

SSS nu-și asumă niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile ski-si-snowboard.ro. Politica site-ului www.ski-si-snowboard.ro este de a nu accepta sau de a nu lua în considerație materialele nesolicitate. Dacă utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, SSS își rezervă dreptul de a considera aceste materiale neconfidențiale și lipsite de protecția drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale și drepturi devin proprietatea ski-si-snowboard.ro, liberă de orice pretenții emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către SSS, fără obligația de a acorda compensații pentru utilizarea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informațiile postate, aceștia ar putea fi puși în pericol.

La înregistrare, utilizatorii au posibilitatea să aleagă numele de utilizator (username) și parola (password). Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecție și pentru validitatea informațiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje.

ski-si-snowboard.ro folosește “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conțin niciun fel de date personale ale utilizatorului și nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terte părți. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcționeze parțial sau în totalitate.

Pe site-ul ski-si-snowboard.ro pot fi prezente reclame și/sau legături către pagini ale unor terțe părți, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori.

Informațiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul SSS și orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc. Termenii şi condiţiile de utilizare menţionate mai sus se aplică şi pentru buletinul de ştiri (newsletter) transmis lunar/săptămânal/zilnic via email. SSS își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în aceasta pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site-ul ski-si-snowboard.ro.

SKI-SI-SNOWBOARD.RO

LIBERTATE ȘI DISTRACȚIE ÎN NATURĂ

TE DAI?