News Flash. Știri din stațiuni. Evenimente 2015-2016

sinaiaDSC_0124sss cu sigla

Azuga

Conform azugaski.ro, Cazacu va fi prima pârtie deschisă din Azuga. Pârtia de începatori este aproape gata și sunt sanse mari să fie deschisă in weekend. Pârtia de intermediari este finalizată în proporție de 50%. Până va ninge consistent, ea va fi înzapezită artificial pe jumătate din lățime și probabil că nu va fi deschisă weekendul acesta.

azuga-prahova-sorica-cazacu-partie-ski-snowboard-schi-statiune-munte-iarna-zapada

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

 

 

Party la H2O Apres Ski din Valea Soarelui

La Sinaia, pe 19 și 20 decembrie 2015 o să ai parte de petrecere, zbenguială pe elemente de snow-park și simțire de bine pe pârtia din Valea Soarelui, la H2O Apres Ski Bar. Va fi concurs de trick-uri, copiii vor avea spațiu special amenajat (Burton Riglet Park), dar și cei mari se pot înscrie la cursuri gratuite de snowboard. De asemenea, vei putea testa plăci și echipamente. Mai multe amănunte găsești aici.

sinaia h2o openning season

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

 

 

Sibiu Winter Challenge la Arena Platoș Păltiniș

Această mini-olimpiadă așa cum o denumesc organizatorii, va avea loc pe 26 decembrie 2015 la Arena Platoș.

Pasionații sporturilor de iarnă și nu numai sunt provocați să participe la întreceri de sănii, lecții de ski și snowboard pentru începători şi avansaţi, hokey pe zăpadă. Vor fi activități speciale pentru copii și țopăieli prin castele gonflabile :) . Toate acestea într-o atmosferă de bună dispoziţie, animată de muzică bună.

Mai multe detalii pe pagina evenimintului.

Sibiu Winter Challenge 2015

Sibiu Winter Challenge 2015

 

 

Sky & Snow Party în Miercurea Ciuc

Pe 23 și 24 ianuarie 2016, Domeniul Schiabil Șumuleu Ciuc ți-a pregătit un chef cu zbenguială pe zăpadă, două zile și o noapte, dacă poți să duci :)

De pe pagina de facebook a evenimentului aflăm că poți să îți faci o rezervare ieftină până pe 30 decembrie 2015 și o să ai parte de:

– Cazare la 2-3*** (o noapte, loc în cameră dublă)
– Skipass 2 zile
– Asigurare de schi 2 zile
– Reducere la școlile de schi și snowboard
– Acess la petrecerea de pe pârtie, shot-uri gratis
– Goodies

Sky & Snow Party în Miercurea Ciuc

Sky & Snow Party în Miercurea Ciuc

 

 

Parângul Night Challenge 2016

Parângul Night Challenge este o competiție care a ajuns deja la a III-a ediție. Cursa se desfășoară pe timp de noapte și cuprinde două secțiuni: alergare montană și schi alpinism. Concurenții vor avea de parcurs un traseu de 4,5 km, numai urcuș, pe o diferență de nivel de 1000 de metri. Linia de start va fi la Jieț, lângă Petroșani, iar sosirea va fi pe Vf. Parângul Mic. Data concursului este 20 februarie 2016. Organizatori sunt cei de la Echipa AS Bike & Run Petroșani. Te țin plămânii? Detalii aici.

 

Te dai? Comenteazã!