Arena Platoș – deschiderea sezonului 2014-2015. VIDEO

sss-deschidere-sezon-arena-platos-sibiu-2014-2015

La Arena Platoș se lasă cu distracție și voie bună ori de câte ori există sau nu un motiv. Stațiunea Arena Platoș a dat startul noului sezon de ski și snowboard 2014-2015. Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la baza pârtiei a fost chef mare. “Sărbătoarea” a început mai întâi pe pârtie și apoi a continuat într-un spațiu special amenajat.

La petrecerea de deschidere de sezon au fost majoritatea localnici și câțiva prieteni de prin alte colțuri ale țării. Dan Marcu a fost prezent la Arena Platoș și a început petrecerea așa cum se cuvine pentru un rider… pe pârtie, la lumina nocturnei! A folosit și go pro-ul Echipei SSS, a filmat pentru voi toată povestea, iar imaginile filmate sunt făcute parcă să ne facă în ciudă! Noi îi mulțumim pentru tot! Big Up Marcu!

Pentru noul sezon, sau poate doar pentru începutul de sezon, observăm la Arena Platoș o țeavă și un box, pe care riderii cu mai multă experiență fac trick-uri frumoase!

 ”Get United”, petrecerea de deschidere de sezon la Arena Platoș, căci așa i-au spus organizatorii, a umplut cortul de la baza pârtiei cu oameni frumoși, iubitori de zăpadă, schiori si boarderi, cum altfel?

DJ K-lu și DJ Sauce au aruncat în mulțime beat-uri și bass. Dintr-un Hummer, bineînțeles :). Toată lumea a fost încântată de prestația celor 2 dj, au petrecut și s-au simțit bine până în zori! Petrecere a fost și la apres-ski. În jurul butucului s-a încins deja celebrul concurs marca Arena Platoș, concursul de cuie. Între timp, vezi mai jos un video mișto:

Mai e cazul să vă amintesc că începând cu acest sezon stațiunea de ski și snowboard dispune de un nou telescaun? Programul de funcționare de la Arena Platoș pentru sezonul de ski și snowboard 2014-2015 este:

sss-program-functionare-teleferic-arena-platos-2014-2015

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Pentru a afla cât mai multe informații despre stațiune, începând cu amplasarea geografica, scurt istoric, acces, cazare, și continuând cu pârtii, teleferice, program, prețuri, ponturi, starea vremii, galerie foto, video, poți găsi în articolul intitulat Arena Platoș.

Te dai? Comenteazã!