World Snowboard Day la Predeal vine cu multe surprize plăcute!

Ca în fiecare an, în toată lumea se serbează pe data de 21 decembrie, World Snowboard Day. Prietenii de la fresh-meat.ro, alături de snowrippers.ro și ski-si-snowboard.ro organizează o ieșire la Predeal cu multe surprize plăcute.

Inițial, toată acțiunea trebuia să se întâmple la Poiana Brașov, dar din cauza stratului insuficient de zăpadă de aici s-a mutat pe ultima sută de metri la Predeal!
Renunțăm la party-ul de sâmbătă (care era programat în Poiana), dar ne dăm la nocturnă, iar dumincă Switch’n’Surf va aduce cortul Bataleon cu plăci din noua colecție, pe care le vei putea testa gratuit ca să simți pe pielea ta ce înseamnă TBT (triple base tech).

sss-world-snowboard-day-predeal-2014-ski-si-snowboard-romania

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Pentru că vrem să ne bucurăm cât mai mult de zăpadă, distracția începe de sâmbătă, 20 decembrie 2014 de la ora 11.00, la Telescaun Predeal și ne dăm toată ziua împreună (Ride till you drop!). După aceea, dacă te mai țin picioarele, mergem la nocturnă. Totul va fi animat de snowrippers.ro

Duminică, 21 decembrie 2014, Echipa Fresh-Meat, după cum ne-a obișnuit de câțiva ani buni, oferă cursuri gratuite de snowboard atât pentru începători, cât și pentru avansați – carving, ollies, buttering, 180s.

Fiecare curs va dura aproximativ o oră, în grupe de maxim 4 persoane. Locurile sunt limitate, așa că, dacă ești interesat, scrie repede un mail/mesaj la echipa@fresh-meat.ro, specificând tipul de curs la care vrei să iei parte.

Grupele încep la orele 11:00, 13:00 și 15:00. Cu începătorii ne vedem la baza Pârtiei Variantă, lângă cortul Bataleon, iar cu avansații la Telescaun Predeal.

Echipa ski-si-snowboard.ro va fi alături de tine pe pârtie, vom documenta totul, așa că la final vom avea un super edit video pentru un weekend scandalos de alunecos!

Tot la Predeal, dumincă, vei putea testa și cele mai noi echipamente Bataleon, prin amabilitatea switchshop.ro. Sunt niște plăci excepționale, cei de la Fresh-Meat le folosesc cu plăcere și vă recomandăm sa nu ratați ocazia unui test-drive. Gratuit, desigur.

Dacă nu ajungi cu noi la Predeal, mai poți sărbători World Snowboard Day și la:

ARENA PLATOŞ: lucrurile sunt pe cale să rockănească! Ca de obicei, veți găsi mai multe activități organizate în timpul evenimentului: concursuri de snowboard freestyle pentru copii și juniori, test de echipament, demonstraţii de freestyle snowboard, intâlnire și discuții cu rideri profesioniști, grătar, muzică, voie bună și distracții. Mai multe informaţii pe http://www.arenaplatos.ro.

TRANSALPINA: noutatea sezonului aici o reprezintă deschiderea unui snowpark adevărat, real şi pe bune, pe numele său Adrenalin Mountain Park. Echipa AMP & project_RIDE va oferi cursuri şi sfaturi gratuite pe tot parcursul zilei de 21 Decembrie; vor avea loc şi câteva jam-sessions de freestyle în snowpark, fiecare având 30 de minute, sistem “best trick wins”, cu premii oferite de Switch Shop.

Toate aceste activităţi sunt oferite gratuit celor care vor să guste bucuria alunecării pe zăpadă sau pur şi simplu să descopere ce înseamnă snowboardingul nu ca sport, ci ca stil de viaţă.

Te dai? Comenteazã!