World Snowboard Day 2014, Predeal – VIDEO

World_Snowboard_Day_Predeal_2014_ski-si-snowboard.ro-te-dai-wsd

World Snowboard Day 2014 a fost sărbătorită pe mai multe pârtii din România. Fie că a fost Arena Platoș, Transalpina sau Predeal, ziua plăcarilor nu a trecut fără a aduce riderilor, direct pe pârtie, multe lucruri interesante de făcut.

În ceea ce ne privește pe noi, ski-si-snowboard.ro, am ales să sărbătorim la Predeal, alături de Echipa Fresh-Meat, de riderii de la Snowrippers, SwitchShop, Bataleon și Ski Pass Magazine. Două zile am fost la Predeal, ne-am bucurat de zăpadă, prieteni și de echipamente noi.

Ne ardeau tălpile rău, așa că entuziasmul a luat-o un pic înaintea sărbătorii oficiale și ne-am îndreptat spre pârtie încă de sâmbătă. A fost un sentiment mișto să fim primii pe zăpadă. Nu atât de bine a fost însă când, numai după două ture, GoPro-ul nostru a hotărât că se simte mai bine fără stăpânii lui legali. Așa că a smucit nărăvaș de pe snowboard, unde era lipit și dus a fost. Deci, dacă din întâmplare vedeți un Hero 3+ fără stăpân pe Pârtia Cocoș din Predeal să știți că răspunde la numele de ski-si-snowboard.ro. Dacă îl și aduceți teafăr, promitem să ne revanșăm. A fost cumpărat cu bani munciți din greu. Norocul nostru a fost că mai aveam cu noi un altul, împrumutat.

Pârtiile au fost acceptabile, ținând cont că nu mai ninsese de aproape o săptămână iar temperaturile au fost peste 0 grade mai multe zile. Sub teleferic nu te puteai da din cauza pământului și a ierbii. Spre jumătatea zilei a început să plouă. Lucrurile nu arătau deloc spre… alb! Salvarea noastră a venit de la Sonia Drăgan care ne-a anunțat că la Sinaia lucrurile stau așa cum ar trebui să stea pe o planetă normală: cu multă zăpadă! Într-adevăr, odată ajunși acolo, am constatat că Valea Dorului și Drumul de Vară până la cota 1500 se prezentau impecabil. Mulțumim, Sonia!

World_Snowboard_Day_Predeal_2014_ski-si-snowboard.ro-te-dai-wsd

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Și a venit și Ziua Mondială a Snowboardului! Duminică, pe 21 decembrie, tot batalionul era la baza Pârtiei Clăbucet, cu tot ce înseamnă recuzită de sărbătoare: Magazinul Switch a ridicat un pavilion de unde riderii au putut să testeze gratuit plăci Bataleon și legături Switchback nou-nouțe. Skipass Magazine a adus reviste, numai bune de citit la un vin fiert, iar Echipa Fresh-Meat și-a luat în primire elevii. Pentru cei care nu ați știut până acum, Fresh-Meat sărbătorește în fiecare an World Snowboard Day cu lecții gratuite de snowboarding atât pentru începători cât și pentru riderii cu mai multă experiență.

World_Snowboard_Day_Predeal_2014_ski-si-snowboard.ro-te-dai-wsd

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Vremea a fost superbă: frig, ninsoare și zăpadă. La un moment dat, o rafală s-a stârnit un pic spre cortul Switch pe care l-a cam lipit de gard, fără pagube sau victime!

Noi am făcut ce am știut mai bine de World Snowboard Day 2014: ne-am dat, ne-am făcut prieteni și ne-am simțit bine! Cel mai bine se vede în clipul de mai jos! Tu ce faci la anul de Ziua Ta?

Te dai? Comenteazã!