VIDEO: Valea Rahovei, Masivul Tineretului

fulgu-freshmeat-kicker-parcul-tineretului-valea-rahovei-masivul-tineretului-2017

Ce îneamnă titlul articolului nostru? Înseamnă să ieși în parc cu copiii și să ridici distracția pe zăpadă la rang de artă. Cum care copii? Despre skieri și snowboarderi vă vorbesc. În București, adică. Valea Rahovei, Masivul Tineretului este conceptul sub care riderii pe schiuri si pe snowboard s-au adunat chiar în Parcul Tineretului din București și s-au închinat Sfântului Kicker, duminică, 15 ianuarie 2017. Kicker construit de instructorii de la Echipa Freshmeat și de la digitalsports.ro, care nu au făcut decât să oficializeze prezența anuală a săritorilor pe zăpadă sub numele evenimentului susamintit.  Dacă nu știai, în fiecare iarnă practicanții de ski și snowboard din capitală se strâng în parc, înalță un kicker și îl călăresc. Cristi Dogaru (sau Fulgu) de la Freshmeat, alături de Sorin-Radu Alexandru de la digitalsports.ro au fost amfitrionii inaugurarii evenimentului din acest sezon. Au pus mâna pe lopată și au construit ceva frumos, mare și alb. Fulgu a sărit la interval cu sfaturi pentru proaspeții săritori fără experiență care și-au făcut curaj să zboare pe snowboard. Iar Sorin a avut ca discipoli copii, viitori campioni pe placă, pe care i-a învățat cum să lunece lin pe pârtia special amenajată.

“Ne dorim să veniți să învățați un trick nou, să învățați cum să săriți corect, să discutăm despre poziția pe snowboard. Să începem să dezvoltăm o comunitate, să facem lucrurile exact așa cum trebuiesc făcute în acest sport”, spune Sorin.

Adi a sărit pentru prima dată la un kicker: “E prima zi când sar și am învățat foarte repede. Ne-a ajutat și zăpada multă… Am bătătorit ceva la ea, dar a fost ok!”

sss-valea-rahovei-masivul-tineretului-adi-kicker-parcul-tineretului

Adi sare pentru prima oară la un kicker

Ai avut vreodată orgasm la -5 grade Celsius? Dacă nu, încă mai ai timp. Asta doar dacă te vei duce să sari pe kickerul despre care vă povesteam. Ia o lopată cu tine, fii respectuos cu kickerul și hrănește-l cu zăpadă. Respectă bucata aia de zăpadă, căci fericire îți va oferi la schimb. Și ce e cel mai important : “Ride on!” cum spune Fulgu.

Te dai? Comenteazã!