VIDEO: TRAINING DAY rider KOPPANY Pap

sss-koppany-pap-freesky-slopestyle-redbull-ski-si-snowboard-schi-transalpina-amp-rat-castigator-harghita-miercurea-ciuc-te-dai

Pe 1-2 mai Adrenalin Mountain Park și Transalpina Ski Resort au organizat concursul de ski și snowboard freestyle-slopestyle R.A.T. – AMP Season Ender powered by Mountain Dew, adică Rails, Airs & Trails. În zilele premergătoare băieții care se ocupă de Snowpark-ul AMP împreună cu o parte din concurenți s-au adunat la o poveste, o sesiune de dat, lopătat, amenajat, filmat, pozat și bineînteles exersat ca în zilele de antrenament. Echipa ski-si-snowboard.ro a fost prezentă la o sesiune de TRAINAING DAY alături de rideri importanți din peisajul snowboarding-ului și freesky-ului autohton. Amintim doar câteva nume: Bobo, Koppany, Gergo, Matyas, Peti, Bobby, Mânuță, Quix, Timi, Plopu’, Ilie.

Pentru competiția R.A.T. am reușit să dăm drumul la un promo/teaser abia cu o zi înainte de începerea evenimentului (VEZI AICI) și am folosit doar o parte din imaginile din timpul sesiunii, în consecință am decis să facem o serie de episoade intitulate TRAINING DAY cu toți riderii filmați în acea zi la Transalpina.

TRAINING DAY are principal obiectiv promovarea schiorilor și snowboarderilor, și nu are intenția de a arăta doar trickurile reușite. A fost o zi de joacă, relaxare, prieteni, dat, antrenament… și ca la orice antrenament până reușești un trick, până înțelegi fiecare mișcare, până te obișnuiești cu kickeru’/țeava/boxu’/wallu’ mai dureze și apar și căzăturile… iar noi am arătat și acest lucru. Considerăm că este important să se vadă câtă muncă depune un rider pentru realizarea unui trick!

Al doilea rider din seria filmulețelor TRAINING DAY este cu câștigătorul concursului R.A.T. [Rails, Airs & Trails] Freesky, organizat la Transalpina Ski Resort, la 2 zile după aceste filmări, Koppany Pap. S-a clasat pe locul 2 la binecunoscutul concurs de freestyle-slopestyle Snow On Fire 2015 Mădăraș. Koppany este din Miercurea Ciuc, Harghita și este un skier pro susținut de Redbull.

Te dai? Comenteazã!