VIDEO: TRAINING DAY rider ILIE Stupar

sss-ilie-stupar-cluj-napoca-freestyle-slopestyle-ski-si-snowboard.ro-romania

Pe 1-2 mai Adrenalin Mountain Park și Transalpina Ski Resort au organizat concursul de ski și snowboard freestyle-slopestyle R.A.T. – AMP Season Ender powered by Mountain Dew, adică Rails, Airs & Trails. În zilele premergătoare băieții care se ocupă de Snowpark-ul AMP împreună cu o parte din concurenți s-au adunat la o poveste, o sesiune de dat, lopătat, amenajat, filmat, pozat și bineînteles exersat ca în zilele de antrenament. Echipa ski-si-snowboard.ro a fost prezentă la o sesiune de TRAINAING DAY alături de rideri importanți din peisajul snowboarding-ului și freesky-ului autohton. Amintim doar câteva nume: Bobo, Koppany, Gergo, Matyas, Peti, Bobby, Mânuță, Quix, Timi, Plopu’, Ilie.

Pentru competiția R.A.T. am reușit să dăm drumul la un promo/teaser abia cu o zi înainte de începerea evenimentului (VEZI AICI) și am folosit doar o parte din imaginile din timpul sesiunii, în consecință am decis să facem o serie de episoade intitulate TRAINING DAY cu toți riderii filmați în acea zi la Transalpina.

TRAINING DAY are principal obiectiv promovarea schiorilor și snowboarderilor, și nu are intenția de a arăta doar trickurile reușite. A fost o zi de joacă, relaxare, prieteni, dat, antrenament… și ca la orice antrenament până reușești un trick, până înțelegi fiecare mișcare, până te obișnuiești cu kickeru’/țeava/boxu’/wallu’ o să mai dureze și apar și căzăturile… iar noi am arătat și acest lucru. Considerăm că este important să se vadă câtă muncă depune un rider pentru realizarea unui trick!

Seria filmulețelor TRAINING DAY desfășurate cu câteva zile înainte de competiția R.A.T. [Rails, Airs & Trails], organizată la Transalpina Ski Resort de către Adrenalin Mountain Park în Snowpark-ul AMP, continuă cu Ilie Stupar din Cluj-Napoca.

Te dai? Comenteazã!