VIDEO – S-a deschis Adrenalin Mountain Park

sss-deschidere-amp-adrenalin-mountain-park-transalpina-srt-2017

Adrenalin Mountain Park a inaugurat sezonul competițional de freestyle de la Ski Resort Transalpina, sâmbătă 21 ianuarie 2017, cu un eveniment spectaculos. Riderii s-au adunat ascultând chemarea muntelui alb și au participat concurs pe un setup complet nou, amenajat cu măiestrie de echipa de la SRT. Park-ul se va transforma și se va modifica continuu pe parcursul acestei ierni. Ca să nu te plictisești. Chiar și așa în variantă beta, park-ul a arătat impecabil, iar alunecatul pe elemente a fost orgasmic (noi cei de la echipa ski-si-snowboard.ro fiind cam stătuți la caitolul ăsta).

 

După sesiunea de acomodare, concurenții și-au ales câte un aparat pe care s-au străduit să dea cele mai bune trick-uri. Surpriza acestei sesiuni a fost Puwak Andrei, care la numai 12 ani s-a dat cot la cot cu riderii mai mari. Și nu oricum, ci cu stil. A ajuns pe podium pe locul 3.  Nu a dezamăgit nici Silviu Popa, unul din gașca de diavoli tazmanieni  :) de la Sibiu. Băieții ăștia umblă de obicei împreună prin park-uri și fac senzație la fiecare eveniment. Acum a fost una dintre rarele momente în care Silviu s-a dat fără prietenii săi alături. A și câștigat, de altfel, locul 1. Mihai Nistor a ocupat treapta a 2-a a podiumului, iar la fete, Laura Zanetti a fost declarată Best Babe.

Ski Resort Transalpina te așteaptă la cel mai mare snowpark din România, mai ales că drumul până la stațiune a fost asfaltat.

Te dai? Comenteazã!