TRAINING DAY – Full Edit [It’s just a ride]

sss-training-day-transalpina-bobby-quix-manuta-timi-gergo-peti-matyas-koppany-plopu-ilie-ski-si-snowboard.ro

Pe 1-2 mai Adrenalin Mountain Park și Transalpina Ski Resort au organizat concursul de ski și snowboard freestyle-slopestyle R.A.T. – AMP Season Ender powered by Mountain Dew, adică Rails, Airs & Trails. În zilele premergătoare băieții care se ocupă de Snowpark-ul AMP împreună cu o parte din concurenți s-au adunat la o poveste, o sesiune de dat, lopătat, amenajat, filmat, pozat și bineînteles exersat ca în zilele de antrenament. Echipa ski-si-snowboard.ro a fost prezentă la o sesiune de TRAINAING DAY alături de rideri importanți din peisajul snowboarding-ului și freeski-ului autohton. Amintim doar câteva nume: Bobo, Koppany, Gergo, Matyas, Peti, Bobby, Mânuță, Quix, Timi, Plopu’, Ilie.

Pentru competiția R.A.T. am reușit să dăm drumul la un promo/teaser abia cu o zi înainte de începerea evenimentului (VEZI AICI) și am folosit doar o parte din imaginile din timpul sesiunii, în consecință am decis să facem o serie de episoade intitulate TRAINING DAY cu toți riderii filmați în acea zi la Transalpina.

TRAINING DAY are principal obiectiv promovarea schiorilor și snowboarderilor, și nu are intenția de a arăta doar trickurile reușite. A fost o zi de joacă, relaxare, prieteni, dat, antrenament… și ca la orice antrenament până reușești un trick, până înțelegi fiecare mișcare, până te obișnuiești cu kickeru’/țeava/boxu’/wallu’ o să mai dureze și apar și căzăturile… iar noi am arătat și acest lucru. Considerăm că este important să se vadă câtă muncă depune un rider pentru realizarea unui trick!

Seria filmulețelor TRAINING DAY desfășurate cu câteva zile înainte de competiția R.A.T. [Rails, Airs & Trails], organizată la Transalpina Ski Resort de către Adrenalin Mountain Park în Snowpark-ul AMP, a început cu Mihail ADOLF BOBO Gherghelah și KOPPANY Pap câștigătorii concursului R.A.T. Season Ender (snowboard respectiv freeski), iar apoi a continuat cu Andrei MÂNUȚĂ Manu, Iszlay GERGO, Bogdan BOBBY Rusu și ILIE Stupar. Ultimii rideri prezentați, dar nu cei din urmă au fost TIMI Lupean, Peter PETI Tapalaga, MATYAS Iszlay, Cristian QUIX Andrei și Adrian PLOPU’ Pop. Am realizat câte un spot pentru fiecare rider, din ce am putut filma într-o singură zi de dat. Iar acum la final surpriza și cireașa de pe tort TRAINING DAY – Full Edit [It’s just a ride]. Piesa celebrului dj/producător sloven Gramatik – It’s just a ride s-a potrivit perfect alături de imaginile filmate cu riderii și a ieșit un clip de aproape 4 minute. Enjoy!

Cu acest clip încheiem sesiunea TRAINING DAY de la Transalpina Ski Resort din sezonul 2014-2015.

Mulțumim: Bobby Rusu (și întregii brigăzi AMP), tuturor riderilor și lui Marcel Andreescu Salvamont Transalpina Ski Resort.

Te dai? Comenteazã!