News Flash. Știri din stațiuni. Arena Platoș, Predeal, Nemira

sss-te-dai-ski-si-snowboard.ro-placa-sticker

Arena Platoș

În apres-ski-ul din cocheta stațiune de la Păltiniș, fumatul va fi interzis începând cu acest sezon.

104-statiunea-ski-si-snowboard-arena-platos

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

“Suntem un complex dedicat tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv copiilor, astfel ne bucurăm nespus pentru fiecare copil care ne trece pragul și credem că cei mici trebuie să se bucure de toate facilitățile puse la dispozitie de Arena Platoș Păltiniș, inclusiv de produsele oferite în Apreski bar”. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a stațiunii.

Predeal

La baza pârtiei Clăbucet continuă lucrările la două parcări supraetajate și una la nivelul solului. Construcția avansează greu, deci sunt slabe șanse să fie gata sezonul acesta.

 

Pârtia Nemira de la Slănic Moldova

Tarifele pentru folosirea instalațiilor pe cablu vor crește în sezonul 2015-2016. Consiliului Județean Bacău motivează această mărire de prețuri spunând că “începând cu 01.11.2015 Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău este plătitor de TVA, însă este scăzut față de nivelul tarifelor care s-au aflat în dezbatere publică” (conform bacauinfo.ro), dar și pentru a acoperi cheltuielile cu combustibilul, energia electrică, întreținerea instalațiilor și plata serviciilor asociate desfășurării activității pârtiei.

Noile tarife de la Pârtia Nemira de la Slănic Moldova sunt în tabelele de mai jos

 

Te dai? Comenteazã!