News Flash. Evenimente și petreceri de sezon 2016

12507576_1039949826040971_4270372248964503092_n

SINAIA – PHOTORIDE & CONCERT GOLAN

Pe Valea Soarelui din Sinaia, weekend-ul îți aduce chef, simțire de bine și tradiționalul concurs PHOTORIDE. Pe 13 februarie, la apres-ski H2O, va concerta una dintre cele mai mișto trupe alternative românești – GOLAN.

Concert GOLAN la H2O Apres-Ski Sinaia

Concert GOLAN la H2O Apres-Ski Sinaia

Tot începând cu 13 februarie, se va desfășura deja tradiționalul concurs de trick-uri pe ski/snowboard și de fotografie. Zbenguiala va ține și a doua zi și va include mai multe categorii de concurs. Premiile vor fi atât pentru rideri cât și pentru fotografi, astfel :

Best Photo:
– Rider: placa snowboard Lib Tech Jamie Lynn Rat Tail Fundamental
– Fotograf: Voucher H2O – 300 EUR

Best Trick Big Air:
Doar Rider – Salopeta Rip Curl Ultimate Gum Search

Best Carv by JEEP:
– Rider – placa snowboard Capita Super Macho
– Fotograf: Voucher H2O – 150 EUR

Best Landscape: Doar Fotograf – Voucher F64 – 100 EUR

Best SKI
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher H2O – 100 EUR

Best Jib
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher h2O – 100 EUR

Best Crash:
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher H2O – 100 EUR

Best Babe:
– Rider: Voucher H2O – 100 EUR
– Fotograf: Voucher H2O – 100 EUR

Best Party: Doar Fotograf – Voucher H2O – 100 EUR

Așa a fost anul trecut:

Detalii pe pagina evenimentului.

ARENA PLATOȘ – SLIDE&FREEZE ȘI BIKINI RACE

Slide&Freeze este concursul ăla nebun, nonconformist și zuz în care tu o să te folosești de placa sau de schiurile tale ca să aluneci pe 10 m de luciu. Nu Nicoleta. Luciu de apă. Dacă ai chef poți să vii și cu vaporul, dar este recomandată o ambarcațiune mai mică, pentru care există o categorie de concurs specială. Dacă o să câștigi, vei fi premiat cu skipass-uri, vouchere și țoale. Că doar nu ți-ai pus fundul la saramură degeaba. Concursul a ajuns deja în al V-lea an. Uite aici ce trebuie să știi. E fun!! 13 martie, da?

Slide & Freeze @ Arena Platoș

Slide & Freeze @ Arena Platoș

 

Bikini Race. 6 martie. Gata. Ce?.. Mai e nevoie să mai adaug ceva? Măcar să vă spun ce probe trebuie să parcurgă pe zăpadă fetele în costum de baie:

1. Proba de Schi sau Snowboard Slalom – traseu de slalom paralel contracronometru pe schiuri sau snowboard.
2. Proba de precizie – concurentele vor urca pe banda rulantă, individual, cu încălțăminte la alegere. Pe parcursul benzii rulante concurentele trebuie să arunce la coș cu cele trei mingi amplasate pe traseu.
3. Proba traseului aplicativ – parcurgerea traseului individual, contracronometru, unde se vor obține puncte funcție de clasamentul final. Juriului va aprecia și va nota pentru impresia artistică.

Înscrie-te aici.

SCHI DE TURĂ LA BÂRCACIU

Schi de tură la Cabana Bârcaciu

Schi de tură la Cabana Bârcaciu

Cabana Bârcaciu te invită să te dai pe schiuri la a 5-a ediție a acestei întâlniri de iarnă. Munții Făgăraș sunt exact ceea ce îți terbuie dacă ai chef să te întâlnești cu prietenii la niște ture albe. Toată treaba ține între 18-20 martie 2016. Pachetul oferit de Cabana Bârcaciu include cazare, mic dejun, pachet de prânz și cina la prețul de 120 RON/pers/noapte. Nu trebuie să iți lipsească din rucsac lopata de avalanșă, sonda, pieps, piei de focă, colțari, termos – anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

 

SNOW RIDE 2016

Snow Ride 2016

Snow Ride 2016

Festivalul din acest an este găzduit de Val di Sole, o splendidă vale alpină situată în regiunea munților Dolomiți din nord-estul Italiei. Între 12-18 martie 2016 vei avea parte de tot ceea ce își poate dori un rider. O vacanță de vis cu concerte, cazare inclusă, petreceri, snow-park, freeride și prieteni. Îți poți crea un pachet personalizat în funcție de preferințe. Detalii aici.

 

SNOW FEST PREVIEW PARTY LA TRANSALPINA

Snow Fest Preview Party 2016 la SRT

Snow Fest Preview Party 2016 la SRT

Domeniul Schiabil Transalpina te invită pe 20 februarie 2016 să îți faci încălzirea pentru cel mai mare eveniment de snow. La Snow Fest Preview Party o să sară zăpada pe boxele încinse de Șuie Paparude. Organizatorii ți-au pregătit un pachet ce include 2 zile skipass (sâmbătă și duminică) + 2 nopți de cazare (vineri și sâmbata) în Voineasa cu prețuri începand cu 270 de lei. Dacă te dai, dă un clic aici. Și nu uita: la Transalpina se află Adrenalin Mountain Park, cel mai mare snow-park din România, și o școală bună de snowboard – Project Ride Snowboard School. Boby Rusu & Co. te așteaptă! :)

SNOW FEST 2016 – EDIȚIA a VI-a

Snow Fest 2016

Snow Fest 2016

Mai are rost să îți spun că e cel mai mare eveniment de snow de la noi? Pentru noi, de fapt, pentru că mega-vacanța cu chef se desfășoară în Franța. La Les 2 Alpes o să îți lăfăi canturile la 3600 m altitudine, pe 86 de pârtii cu o lungime totală de 225 km. Nu o să stai la coadă la telescaun, pentru că există 53 instalații de cablu. O să îți cânte Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Subcarpați, Grimus, The Mono Jacks, Dirty Shirt, Macanache, Brum, Positive John, Koszika & The HotShots, Frații Grime, Cred ca sunt extraterestru, Fantome. 355 euro n-ar fi așa mult pentru cazare 7 nopți, skipass 6 zile, taxa de stațiune, acces la toate activitățile din cadrul evenimentului. Pagina festivalului îți oferă mai multe informații

Te dai? Comenteazã!