Încălzirea pentru sezonul 2015-2016. Evenimente și noutăți

sinaiaDSC_0103sss cu sigla

Deși toamna încă își face de cap ruginind frunze și gonind ultimele păsări de prin cuiburi, mulți dintre voi probabil ați aruncat un ochi în debara la setup-ul vostru, așa într-o doară, să verificați dacă totul e în ordine. Noi zicem că ați făcut bine. Pentru că toamana de care vă spuneam, la munte se numește deja iarnă. Primii fulgi s-au zbenguit acum vreo saptamână prin golurile alpine, amăgind pârtiile cu un covor subțire și alb. Tot așa, într-o doara. Nimic nu este întâmplător, însă, nici chiar sezonul 2015-2016. Iar nouă ne place. Și lor le place:

Arena Platoș

Pârtia de lângă Sibiu ține să înceapă sezonul mai înainte decât toți. Pentru că Ardealu-i fruncea. Și pentru că sezonul acesta stațiunea aniversează 6 ani de la înființare, oamenii de acolo ți-au adus un apres-ski nou-nouț, mai mare, în care să petreci mulți ani de acum încolo! Pentru că “La mulți ani, Arena Platoș!”

Ca să fie bine, pe 31 octombrie 2015, începând cu ora 7 seara, în apres-ski-ul de care îți spuneam va avea loc HALLOWEEN PARTY 2015. Așa că înfige-ți schiurile în cap și prezintă-te la locație! Capul de dovleac, daaa?

Și ca să nu rămâi de căruță, ai la dispoziție microbuze pe ruta Sibiu-Păltiniș tur-retur.

Aaaaa… dacă totuși ai chef și de o pre-petrecere la petrecerea de pre-sezon, ai putea să îți dai un pre-check-in la baza pârtiei, sâmbătă, pe 23! E rost de muzică faină cu DJ JeLe!

 

Fresh-Meat

Prietenii de la freshmeat.ro, pe lângă faptul că au un nou site, mai fresh si mai meat decât te-ai fi așteptat, întâmpină noul sezon cu chef. Și ți-ar părea rău să nu ai chef să mergi la cheful lor din Club B52, în noaptea din 13 spre 14 noiembrie, mai ales că e pe bază de concurs. Adică tu te înscrii în concurs cu filmulețe în care te dai mare pe snowboard sau pe schiuri, iar ei te premiază. Că așa e frumos. Fane la platane, da? Dacă mai ai întrebări referitoare la NOAPTEA DEVORATORILOR DE ZĂPADĂ, aici găsești răspunsuri.

Noaptea Devoratorilor de Zăpadă

Noaptea Devoratorilor de Zăpadă

 

Azuga

Pârtia de pe Valea Prahovei se înnoiește la rîndul ei în sezonul acesta cu o nouă bază sportivă, aflată la 10 minute de pârtii, conform azugaski.ro. Vei avea parte de o pârtie nouă de începatori cu bandă, o partie de schi fond, o instalație de snowtubing, restaurant și bar, centru de închiriere echipamente ski și snowboard, magazin cu  articole sportive. Vom reveni cu informați proaspete de la Azuga imediat ce apar noutăți.

 

Sinaia

La Sinaia se lucrează la capacitate maximă la construirea unei noi instalații pe cablu. Gondola Carp te va urca de pe Vârful Furnica până la Cota 2000, astfel că nu vei mai fi nevoit să cumperi două ski-pass-uri diferite ca să ajungi sus. Jos pălăria pentru Primăria Sinaia. Deci se poate.

Lucrări la Gondola Carp. sursa foto - Primăria Sinaia

Lucrări la Gondola Carp. sursa foto – Primăria Sinaia

 

Transalpina Ski Resort

Mica Elveție, așa cum mai este cunosută stațiunea vâlceană anunță deschiderea oficială a sezonului 2015-2016 pe data de 15 decembrie. În ciuda problemelor financiare moștenite, Transalpina a reușit să întrețină utilajele și să plătească echipa care se ocupă de pârtii în perioada off-season, datorită banilor veniți de la turiști în sezonul trecut. Așa că dacă te-ai dat pe acolo, poți să-ți mulțumești și să revii. Nu uita că la Ski Resort Transalpina poți să te joci în cel mai mare snow-park din România! Boby Rusu & Co. te așteaptă! Drumul către pârtie a mai fost peticit pe ici pe colo. Știm, nu e suficient, dar e un început.

Întrebarea e: “Te dai?”

 

 

Te dai? Comenteazã!