Echipa Fresh-Meat te trimite gratis în tabăra de snow!

fresh-meat-sss-ticket-to-winter-riders-party-fresh-meat-ski-si-snowboard-petrecere-inceput-sezon-ski-snowboard-trollo-pub

Da, da! Ai citit bine! Sezonul de schi 2016-2017 este gata să înceapă iar prietenii de la ehipa simpatică de instructori Fresh-Meat te cheamă la petrecere.

Vino și tu pe 25 noiembrie 2016 în Trollo Pub ca să faci dansul zăpezii, să invoci powder-ul și să te zbengui pe muzica lui Fane la Platane! Tipărește o poză cu tine în echipament de schi sau de snowboard în timp ce te dai, pentru că acesta va fi biletul tău de intrare la chef și în noul sezon. Cu această fotografie vei participa la o tombolă care are ca premiu un loc gratuit la oricare dintre taberele Fresh-Meat din țară. Cei care ați mai fost în aceste tabere știți că provoacă dependență. Înveți să te dai, legi prietenii, te distrezi. Dacă nu ai o poză cu tine pe pârtie pregătit să aluneci, magazinele partenere te pot ajuta la cabinele de probă cu țoale mișto, așa că nu ezita să dai o raită pe la SnowSports.ro, Skates.ro, H2O Shop, Funride și Switch! Ski’n’Surf.

Așadar, dă de veste în țară să știe tot riderul (fie el începător, profesionist sau entuziast) că vineri, 25 noiembrie are loc Ticket to Winter Riders Party la Trollo Pub (Șos. Viilor, nr. 11, București). La 8 seara, da? Detalii complete ai pe pagina evenimentului.

Așteptarea a luat sfârșit. Sezonul e aici. Te dai?

fresh-meat-sss-ticket-to-winter-riders-party-fresh-meat-ski-si-snowboard-petrecere-inceput-sezon-ski-snowboard-trollo-pub

Ticket to Winter Riders Party by Echipa Fresh-Meat

Te dai? Comenteazã!