Sibiu Winter Challenge 2014

Sibiu Winter Challenge se află la adoua ediție. Mâine, 20 decembrie 2014, începând cu ora  09:00, pe Pârtia Arena Platoș din Păltiniș, în parcul de aventură Arka Park și în Parcul Sub Arini din Sibiu vor începe activitățile sportive specifice micii olimpiade de iarnă, așa cum au mai numit-o organizatorii.

sss-sibiu-winter-challenge-paltinis-arena-platos-world-snowboard-day

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime // Foto: www.arenaplatos.ro

La Arena Platos vor avea loc concursuri de ski și snowboard începând cu ora 10.00, o demonstrație de freestyle snowboard între 20:00 – 21:00 și vor fi amenajate  zona de sănii, zona Salvamont, zona ski & snowboard monitor, zona freestyle (snowboard/ski), zona airsoft, zona hockey pe zăpadă, ski de tură, zona activități pentru copii. Concursurile de schi și snowboard sunt destinate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 25 de ani. Întrecerea la ambele categorii va consta într-o probă de slalom uriaș care se va desfăşura pe Pârtia de la Arena Platoș, în câte două manşe pentru fiecare categorie (schi/snowboard), respectând particularităţile de vârstă şi cunoştinţele tehnice ale celor înscriși în concurs. Ca de obicei, nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanții la eveniment.

sss-winter-challenge-sibiu-arena-platos

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime // Foto: Adolf Bobo fotografiat de Tibi Hila

Parcul de aventură Arka Park Păltiniș oferă în cadrul evenimentului accesul liber la pârtia de tubbing și la o parte din traseele de tiroliană, pentru a vă pune la încercare condiția fizică și spiritul de aventură, toate sub supravegherea personalului specializat. În condițiile în care iarna își va intra în drepturi și va fi zăpadă, evenimentul se va extinde și în Parcul Sub Arini, unde va avea loc o competiție de săniuțe pentru toate vârstele.

sss-winter-challenge-sibiu-arena-platos

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime // Foto: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Sibiu Winter Challenge se va încheia cu o petrecere organizată la Arena Platoș. Atmosfera incendiară de la ediția 2013, animată de concertul în aer liber al trupei Subcarpați, se va reedita și anul acesta în cadrul unui afterparty cu invitați de excepție: Gojira & Planet H.

Dupa petrecere aveți la dispoziție Skibus cu plecare de la Arena Platoș la ora 24:00 pe bază de rezervare online la adresa de e-mail: skibus@arenaplatos.ro

Mai multe informații desprel eveniment și programul complet, pot fi găsite pe pagina de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro sau pe site-ul www.pumaclub.ro.

Te dai? Comenteazã!