Arena Platoș Freestyle Open 2015

Prima etapă a Campionatului Național de Slopestyle din România se va desfășura pe 31 ianuarie la Arena Platoș. Concurenții pot adăuga  la punctajul lor câte o stea TTR, fiecare punct contând în clasamentul mondial. Așadar, Asociația Practicanților de Snowboard din România împreună cu sponsorii concursului te invită să te dai în spectacol pentru bani, faimă, prosuse de profil și nu în ultimul rând pentru simțire de bine.

Categoriile de vârstă sunt următoarele: Grom (sub 14 ani), Rookie (între 14 si 18 ani), Adulți (peste 18 ani).

La categoriile Ski și Snowboard Adulți organizatorii vor da premii în bani în valoare totală de 1000 de euro. Skullcandy, H2O Shop, Electric, Armada și Switch Shop vor sări la interval cu premii în obiecte de 1500 de euro pentru categoriile Ski și Snowboard Rookies și Groms.

sss-arena-platos-freestyle-2015-open

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime//Foto:arenaplatos.ro

Programul efectiv al competiției începe de vineri, 30 ianuarie, când se vor face înscriile iar riderii își vor face antrenamentele. Sâmbătă toată ziua va se va desfășura concursul propriu-zis, iar după lăsarea întunericului ar fi cazul să fii tot pe pârtie, pentru că la lumina nocturnei va avea loc o sesiune de trick-uri. Apoi te poți îndrepta cătinel spre apres-ski pentru că e rost de chef și relaxare. Duminica este zi de rezervă, pentru evenimente neprevăzute.

În caz că nu știți cât de mișto e la Arena Platoș, aveți un video mai jos :)

A doua etapă a competiției va avea loc la Mădăraș, în Harghita , la sfârșitul lunii martie.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina evenimentului!

Te dai? Comenteazã!