Vio Corbu recidivează! After Winter 2016 – VIDEO

sss-after-winter-2016-vio-corbu-platoul-bucegi-ski-si-snowboard.ro-te-dai-

Cine este Vio Corbu și ce este After Winter 2016 se vor întreba cei noi care nu au văzut/citit After Winter 2015 și probabil cei care nu au auzit de Vio Corbu.

Anul acesta Vio nu a încheiat sezonul odată cu toate stațiunile de ski și snowboard din țară – nimic surprinzător, ci a continuat să se dea pe văile din Bucegi. Locul de unde se încarcă permanent cu energie, fie vară, fie iarnă.

Nu știu ce făceai tu acum 10-14 zile, dar cu siguranță nu te gândeai unde te mai poți juca cu placa sau cu schiurile. Vio iți povestește pe site-ul lui – viorelcorbu.ro – cum a încheiat sezonul de vară, cu zăpada ramăsă pe văi, cu kickere construite de el și cu time-laps-uri surprinse în inima Bucegilor.

Pe lângă Povestea After Winter 2016 descrisă chiar de el într-un stil original în care se regăsește permanent pasiunea pentru munte, vei mai găsi și câteva fotografii cu muntele și cu el.

Poate în anul următor vom realiza povestea împreună! Vio Corbu After Winter 2017, împreună cu echipa ski-si-snowboard.ro – pe partea de lopatare, video și editare.

:) Ce spui Vio, te bagi? 

Și acum filmulețul:

Te dai?

Te dai? Comenteazã!