VIDEO-interviu cu un rider: Bogdan Tischer din Predeal

sss-bogdan-tischer-din-predeal-marfa-pe-zapada-video-interviu-cu-un-rider-ski-si-snowboard.ro-sinaia-valea-dorului

La finalul anului 2014, imediat după ce am început să ne dăm online oficial cu site-ul ski-si-snowboard.ro, am avut plăcuta surpriză de a purta o conversație “online“cu Bogdan Tischer. El a fost unul din cei care ne-au susținut și promovat necondiționat încă din prima clipă și pentru asta îi mulțumim.

După câteva întâlniri fugitive pe la Predeal, am plănuit o zi de dat la Sinaia în aprilie. Am avut norocul de vreme superbă (un pic cam prea multe grade cu plus), powder, gașca de rideri (cunoștințe mai vechi, mai noi, ca pe pârtie…) și ne-am bronzat puțin în timp ce am stat la un video-interviu cu un rider:  Bogdan Tischer din Predeal.

sss-bogdan-tischer-din-predeal-marfa-pe-zapada-video-interviu-cu-un-rider-ski-si-snowboard.ro-sinaia-valea-dorului

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Este posibil să îl cunoști sau să fi auzit de el și datorită brandului Marfă Pe Zăpadă, o pagină de facebook pentru comunitatea riderilor din Predeal și nu numai. Dar este posibil să-l fi întâlnit și dacă ai luat lecții de snowboard la Predeal cu un instructor acreditat al școlii de schi 2Extreme Predeal.

Bogdan Tischer nu este un rider de concurs, dar este un rider pasionat de snowboard în adevăratul sens al cuvântului, pentru că iubește natura, muntele, zăpada, placa de snowboard și iubește să se deaaaaaaa!!!

Sunt instructor de snowboar în Predeal, am ales acest job pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Pot spune că pentru mine acest sport este un stil de viață! Fac parte din școala de schi 2Extreme Predeal, suntem ca o familie… când e vorba de treabă ne dedicăm întru-totul, iar când este vorba de dat ne bucurăm ca niște copilași. Ne place ceea ce facem și nu putem renunța la așa ceva, evident acest stil de viață este pe sezon, iar la noi sezonul de ski și snowboard ține în jur de 6 luni, deci jumătate de an suntem pe zăpadă.”  spune Bogdan Tischer, instructor de snowboard.

sss-bogdan-tischer-din-predeal-marfa-pe-zapada-video-interviu-cu-un-rider-ski-si-snowboard.ro-sinaia-valea-dorului

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Riderul din Predeal are o placă Forum Scallywag de 151 cm, pe care-l descrie “perfect pentru joacă” fie că e vorba de pârtie, parc sau powder, dar și un “ajutor de bază” în timpul orelor de curs. În viitor Bogdan Tischer ar dori să se axeze mai mult pe freeride și carving, să se perfecționeze și chiar să achiziționeze un board Kessler.

În cazul în care dorești să schimbi câteva vorbe cu el / vrei să iei lecții de snowboard / ai anumite nelămuriri legate de Predeal, Valea Prahovei, ski și snowboard, zăpadă, munte îl poți contacta pe pagina de facebook Marfă Pe Zăpadă sau pe profilul personal BogdanTischer.

Te dai? Comenteazã!