Suntem online! ski-si-snowboard.ro

poza pt articolul program 720 200

SUNTEM ONLINE! ASTA EEEEE!

Cine suntem noi?… ski-si-snowboard.roTragem linii pe net, pentru ca tu să poți trage linii prin zăpadă!

Ce vrem noi? Cam același lucru pe care îl vrei și tu: să te dai, să înveți să te dai cât mai bine, să înveți trick-uri, să fii bine informat, să știi totul despre pârtiile din România, începând de la amplasarea lor și până la condițiile meteo și stratul de zăpadă. Pentru că pe ski-si snowboard.ro ai toate pârtiile din țară! Și îți mai spunem ceva: toate astea le vom face împreună cu tine. Echipa SSS (ski-si-snowboard.ro) își propune să viziteze toate domeniile schiabile din țară. Ca să vedem cum stă treaba cu zăpada, cu kicker-ul, cu powder-ul.

De ce existăm? Pentru că era nevoie de un site de informare și promovare a sporturilor de iarnă și stațiunilor turistice de pe meleagurile patriei. Pentru că aceste sporturi și acest tip de turism abia acum cunosc dezvoltarea și pentru că nu există promovare la nivel național a acestora. Pentru că există o mare comunitate de iubitori de ski și snowboard, noi le spunem rideri tuturor, dar împărțiți pe bisericuțe. Noi dorim să fim cu toții uniți, să ne ajutăm, să ne împrietenim și să ne dăm cât mai mult (și pe pârtii, dar și online!). Pentru acest lucru este nevoie ca și TU să faci parte din comunitate! Este nevoie de TINE!

ski-si-snowboard.ro-libertate-si-distractie-in-natura-te-dai-schi-romania-online

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Dacă ai fost să te dai recent pe una din pârtiile din România, spune-ne cum a fost, scrie în căsuța de comentarii cum ai petrecut pe pârtie, în ce stare se află pârtia. Dacă ai și filmat tura ta, pune un link! Astfel, ceilalți rideri vor ști dacă merită sau nu sa se ducă să se dea acolo, vor ști dacă e rost de distracție și de tras linii albe. Spune-ne cum sunt ceaiul și vinul fiert de la apres-ski, spune-ne dacă ai avut sau nu loc de parcare, cum sunt drumurile de acces în zonă, care sunt condițiile de cazare, cum sunt oamenii locului.

Împarte experiența ta cu ceilalți rideri, pentru că merită. Merită să fim uniți, să ținem unul de altul, plăcar sau schior, pentru că împărțim aceeași bucată albă de munte.

Ceva nu e în regulă pe pârtie? Dă un semnal, ca să știe și oamenii care vor să se ducă acolo. Trimite-ne poze pe mail (contact@ski-si-snowboard.ro), share-uiește-le pe pagina de facebook ca să vedem cu toții cum stă treaba pe pârtie.

Nu, nu am inventat apa caldă. Ne inspirăm din ceea ce fac alții mult mai bine și vrem să fim cât mai mulți: schiori și snowboarderi, uniți de dorința de a avea pârtii bune, informații exacte despre ele, articole despre echipamente de iarnă, interviuri cu oameni faini, cu rideri campioni și nu numai. Vei fi la curent cu toate competițiile din țară. Vom avea tutoriale, concursuri și multe surprize. Vei fi la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește produsele din gama de ski si snowboard (ochelari, boots, clăpari și restul… you name it…). Vom evolua împreună, ne vom vedea la evenimente și petreceri, vom schimba impresii și vom împărți voie bună și simțire de bine. Ne găsești și pe facebook, twitter, google+, linkedin... Noi suntem ski-si-snowboard.ro și pentru că vrem Libertate și distracția în natură! ne dăm. TU?TE DAI?

Te dai? Comenteazã!