Spectacol de ski și snowboard la Sinaia. VIDEO

sinaiaDSC_0122sss cu sigla

A fost cu plăci și schiuri, soare și mult alb. Minunați sunt munții acoperiți cu zăpadă! Multă! Am urcat cu telegondola până la 1400 si de acolo am luat telescaunul până la Cota 2000. Drumul cu telescaunul a fost de-a dreptul vijelios, căci bătea vântul de îmi îngheța buff-ul pe față, pe care inițial nu voiam să-l iau, văzând că este soare jos în Sinaia.

sinaiaDSC_0116sss cu sigla

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

L-am luat și bine a fost! Sus, soare și frumos. Toată ziua ne-am dat de la 2000 până la Apres Ski H2O, am înfruntat aglomerația de la Telescaun Valea Soarelui, am savurat cafea caldă în aer liber și ne-am distrat. Pârtiilee au fost pline de schiori și boarderi, iar muzica de la apres-ski a răsunat în toată Valea Soarelui. Unde mai pui că sâmbătă a avut loc și evenimentul organizat de H2O – Photoride. Am făcut și noi poze, am filmat cum ne-am dat și am trecut pe lângă Snowpark-ul H2O din Valea Soarelui, unde baieții pe tevi se țineau de “jibbăreală”.

Undeva mai sus de stația de urcare în telescaun, Flo Fly a făcut si 2-3 kickere, pentru concursul Photoride. Ca atare, Sinaia a avut tot ce trebuia pentru cei ce voiau să-și facă de cap. Micul snowpark ne-a plăcut! Ne-am întâlnit și cu Vio Corbu pe acolo: “Dream Ride Love“! Apres-ski-ul e marfă, Sinaia “ski on sky” arată fenomenal și promitem să ne întoarcem sezonul acesta.

Te dai? Comenteazã!