Snowpark AMP – cea mai nouă investiție din Stațiunea Vidra-Transalpina

sss-4-snowpark-amp-adrenalin-mountain-park-vidra-transalpina-ski-resort-ski-si-snowboard-romania-valcea

Noul proiect Snowpark AMP se transformă în Proiectul Adrenalin Mountain Park și este cea mai nouă investiție din Stațiunea Vidra-Transalpina. Stațiunea Transalpina Ski Resort, cum mai este cunoscută, nu este mediatizată pe măsură, deşi are un potențial de dezvoltare mare și se bucură de aprecierea turiștilor din toată țara și din străinătate.

Cei de la Realitatea Vâlceană scriu despre Proiectul Vidra-Transalpina ca fiind unul din cele mai mari potențiale turistice de la noi din țară, având priveliști minunate, oferite de așezarea geografică, și prețurile mici în comparație în principal cu Valea Prahovei. Ce ne-a atras atenția în mod special în articolul prezentat de realitateavalceana.ro este noul proiect Snowpark AMP.

sss-3-snowpark-amp-adrenalin-mountain-park-vidra-transalpina-ski-resort-ski-si-snowboard-romania-valcea

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime // foto https://www.facebook.com/adrenalinmountainpark

Domeniul Schiabil Transalpina Ski Resort va avea din acest sezon un snowpark pentru iubitorii de snowboard, a declarat Ramona Fodor, director de marketing al firmei care administrează această stațiune.
Snowpark AMP este cea mai nouă investiție realizată la pârtiile Transalpinei, care cred că va fi atracția celor care iubesc sau celor care doresc acest sport. Snowpark-ul AMP va fi construit între cele două teleschiuri și vom avea instructorii care îi vor învăța pe cei care vor să practice acest sport de iarnă. De la 1 decembrie se vor monta echipamentele. Semn bun este că a început să ningă, dar vestea și mai mare este că această iarnă va fi una bogată în zăpadă, iar prețurile vor fi mai mici”, a precizat Fodor, pentru realitateavalceana.ro. Aceasta a mai declarat că se așteaptă la un număr de 100.000 de turiști în acest an la Transalpina Ski Resort și că în fiecare week-end vor fi organizate evenimente și concursuri.

sss-snowpark-amp-adrenalin-mountain-park-vidra-transalpina-ski-resort-ski-si-snowboard-romania-valcea

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime // foto https://www.facebook.com/adrenalinmountainpark

Dintr-un alt articol prezentat pe radio21.ro despre Fascinația zăpezii la Ski Resort Transalpina aflăm informații noi și interesante despre Snowparkul AMP.

Elementul de noutate va fi constituit de un proiect mai puțin obișnuit pentru România:  Adrenalin Mountain Park, proiect inițiat și coordonat de echipa Adrenalin Logistics, căreia i s-au alăturat Switch!, Ski’n’Surf, Snow-Fest și snowrippers.ro. Eforturile susținute ale celor implicați vor avea ca rezultat cel mai mare parc dedicat sporturilor alternative de iarnă!
 Snowpark-ul AMP va conține linii și elemente destinate tuturor nivelelor, de la începători la avansați, iar celor care vor avea nevoie de un sprijin și un sfat, le vor sta la dispoziție echipa AMP și școala de snowboard “Project:RIDE”.

Cea mai recentă victorie o reprezintă omologarea FIS (Federația Internationala de Ski) a 5 tronsoane de pârtie, zone în care vor putea fi organizate competiții internaționale de slalom și slalom uriaș!, potrivit Radio21.ro

Pentru mai multe informații, începând de la așezarea geografică, pârtii, transport pe cablu, acces și cazare și până la prețuri, ponturi, foto, video, hartă interactivă, vremea, camere web și stratul de zăpadă, poți găsi în articolul prezentat pe ski-si-snowboard.ro în categoria ”pârtii”, intitulat Transalpina Ski Resort (Domeniul Schiabil Vidra-Transalpina).

Te dai? Comenteazã!