Snow On Fire, 2015! Aprinde focul pe zăpadă în RideMore Snowpark

sss-snow-on-fire-2015-preview-2014-madarasi-harghita-ski-si-snowboard-romania-madaras

Tradiționalul deja, Snow On Fire din Harghita, Stațiunea Mădăraș, energizat de Burn, va fi transmis LIVE pe TV!

Snow On Fire ce se desfășoară în RideMore Snowpark, Mădărașeste cea mai importantă competiție de snowboarding slopestyle din România, aflându-se deja la a patra ediție.

Anul acesta, prima ediție a competiției de slopestyle din România a avut loc la Sibiu, Păltiniș, Arena Platoș. Au concurat atât schiorii, cât și snowboarderii. Mai multe informații despre desfășurarea competiției, dar și despre rezultatele ei, le poți găsi în articolul Câștigătorii de la Arena Freestyle Open 2015.

Concureții vor fi repartizați pe cele 3 mari categorii: grooms, rookies și adulți. Va fi și concursul de fete. Dar cum anul acesta accentul se pune pe adulți, întrecerea televizată pe canalul SPORT.RO a făcut o bună promovare pe facebook cu video-uri de susținere ale concurenților. Ei sunt încurajați de persoane publice, printr-un clip în care își motivează alegerea. Numele vedetelor care apar în clipurile Snow On Fire sunt (până acum): Andy Moisescu, Corina, Alina Ceușan, Sore, Deliric, Zmenta și susțin rideri ca: Kinda Geza, Adolf Bobo, Victor Bărbulescu, Mathias Izlay, Adam Balogh, Michal Ligochi (Polonia). Cu  siguranță vor apărea zilele acestea și  alte nume ce suțin alți rideri, iar Echipa SSS va adapta imediat articolul!

Rideri profesioniști din Germania, Polonia, Ungaria și Marea Britanie vor veni la Mădăraș pentru a se întrece cu cei mai buni boarderi români. Snow On Fire 2015 se vede sâmbătă, 21 martie 2015, începând cu ora 14.00 pe sport.ro, dar daca ai ocazia, fii prezent la eveniment, pentru că atmosfera va fi mult mai bună!

-sss-snow-on-fire-ridemore-harghita-madaras-2015-ski-si-snowboard-romania

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Hai să vedem ce rideri sunt susținuți și mai ales de cine, la Snow On Fire 2015!

După concurs se organizează un after party de ținut minte la Șugo Panzio. Cei care vor da volum în boxe sunt Slim Rocka și Chi RGB, care vor ține focul arzând în petrecăreți până dimineața, energizați de Burn.

Pentru a-ți face o idee de cum va fi la Snow On Fire, urmărește video-ul de mai jos, filmat anul trecut!

 

 

Poți avea o mică vacanță la RideMore Snowpark Mădăraș chiar în perioada de desfășurare a concursului Snow On Fire, unde vei putea învăța cu instructorii de la FreshMeat trickuri noi, te vei putea uita la concurs și vei putea exersa și distra cu prietenii. Pentru mai multe detalii, citiți articolul ACESTA!

Ne vedem la Mădăraș, da?

Te dai? Comenteazã!