Ski-si-snowboard.ro la Red Bull Oslea HiRide

sss-redbull-oslea-hiride-2016-editia-a-5-a

Pregătirile pentru Red Bull Oslea HiRide 2016 au intrat în linie dreaptă!

Doar cinci zile ne mai despart de weekendul pe care l-ai așteptat un an întreg. Concurenți, prieteni, lume bună vor lua parte la legendara atmosferă de la Red Bull Oslea HiRide și își pregatesc deja schiurile și plăcile.

Ca să nu îi aștepte cu mâna goală, organizatorii au pus la bătaie premii în valoare totală de 17 000 de lei. Iar asta nu e tot! The Golden Girl Sonia Drăgan a preătit pentru toți câștigătorii de anul acesta căciuli colorate, drăguțe, dar mai ales călduroase de la Motz.
Din dorința de a acorda tuturor șanse egale, accesul pe suprafața de concurs va fi interzis până pe 26 februarie.

red bull oslea hiride 2016 imagine cu cateva zile inaintea concursului

Zonă de concurs. 21 feb. 2016. Sursa foto facebook.com/osleahiride

Pe 21 februarie, la fața locului ninsoarea și vântul punternic își făceau de cap pe creastă. Existau și porțiuni cu gheață.

Nici o ediție a competiției nu e completă fara petrecere, așa că după festivitatea de premiere va fi rost de muzică și dans pe ritmuri turbate date la maxim de K-lu, Slim Rocka și Madliquid. Nu vă faceți griji, o sa se audă tare și clar: baieții de la Astronaut Kru o sa se asigure de asta!
Încă ceva imprtant pentru voi: ca să nu tăiați fumul cu cutițul și ca să vă vedeți bine la față, la Cheile Buții fumatul va trebui să ia o pauză pentru tot weekendul.

Ca să avem ce să vă povestim, noi, cei de la ski-si-snowboard.ro vom merge acolo unde se întâmplă visul cel frumos. Promitem să venim cu tolba plină.

Aceastea fiind spuse, va asteptam sa mai scrieți o fila de poveste albă despre cea mai tare competiție de hike and ride din România: Red Bull Oslea Hiride.

Te dai? Comenteazã!