Sezonul următor vom avea Telegondolă la Sinaia de la cota 1400 la 2000

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

În luna februarie au început lucrările construirii tronsonului pentru Telegondolă la Sinaia de la cota 1400 la 2000, după cum scrie Sebastian S. Eduard pentru jurnalul.ro.

Transport Urban Sinaia, compania care administrează atât domeniul schiabil Sinaia, cât și transportul public, parcările și bazele sportive din oraș, a anunțat în cadrul unuei conferințe de presă că lucrările ar trebui să fie gata la sfârșitul anului acesta. Investiția pentru construirea noii telegondole la Sinaia este de 34.000.000 lei.

Pe lângă noua Telegondolă la Sinaia de la cota 1400 la 2000 compania Transport Urban Sinaia intră într-un proces de rebranding completând schimbările majore de strategie şi viziune ale companiei din ultimii patru ani şi face parte dintr-un proces de transformare a organizaţiei, prin realizarea unor proiecte ample de modernizare ce vor fi derulate în 2015. Principala noutate rezultată în urma procesului de rebranding constă în adoptarea unor noi identităţi  pentru cele şase servicii publice aflate în portofoliul organizaţiei: Pârtiile de Ski Sinaia, Gondola Sinaia, Bike Resort Sinaia, Transport Public Sinaia, Parcări Publice Sinaia şi Facilităţi Sportive Sinaia.

Tot în 2015, compania şi-a propus înlocuirea mijloacelor de transport de mică capacitate cu autobuze noi de până la 100 de persoane, îmbunătăţirea sistemului de informare a consumatorilor prin instalarea unor panouri iluminate cu sisteme LED şi dezvoltarea Bike Resort Sinaia, prin crearea a două noi trasee de downhill. În plus, toate mijloacele de transport în comun vor beneficia de conexiune Wi-Fi gratuită şi vor fi personalizate cu noua identitate vizuală, aflăm de pe site-ul jurnal.ro.

Dacă dorești mai multe informații despre Stațiunea de ski și snowboard Sinaia (ski on sky) poți găsi accesând linkul ACESTA! Vei găsi tot ce este nevoie de știut despre stațiune de la  amplasarea geografică, scurt istoric, acces și cazare, la pârtii, teleferice, program, prețuri, ponturi, starea vremii și galerie foto/video din anul 2015.

Pentru a vedea cum arată Pârtia Nouă și actuala Telegondolă la Sinaia de la cota 1000 la 1400 poți da play la video următor.

Sinaia Pârtia Nouă Telegondolă

Te dai? Comenteazã!