Revelion la Arena Platoș: ski, snowboard și 4 dj de top

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Revelion la Arena Platoș se anunță a fi o petrecere de pomină, după spusele gazdelor. Organizatorii doresc să se întreacă pe ei și să încheie 2014 pe schiuri și snowboarduri, gratuit, pe toate pârtiile și să înceapă noul an cu o mare petrecere animată de 4 DJ de top din România.

Arena Platoș organizează de Revelion cea mai cool petrecere a anului. DJ Vasile, Rolf Ono, Dru Klein și DEX vor mixa întreaga noapte, începând cu ora 22, în imensul cort ce va fi amenajat în parcarea complexului de ski și snowboard.

Seara va începe cu un program spectaculos pe pârtie, unde Arena Platoș se va prezenta publicului în întreaga sa splendoare. Coborârea instructorilor de ski, a ratrack-urilor, precum și spectaculosul cerc de foc prin care se va trece pe schiuri, pe placă, cu snowmobilul și chiar cu motocicleta enduro, vor asigura un spectacol unic pe pârtiile din România. Între orele 22 și 24 toate pârtiile complexului vor fi deschise gratuit pentru toți schiorii și snowboarderii.

sss-revelion-arena-platos-ski-snowboard-schiuri-petrecere-rideri

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Petrecerea de Revelion la Arena Platoș va începe în jurul orei 22 cu DEX, urmat de Rolf Ono, Dru Klein și DJ Vasile. Accesul la petrecere se face pe bază de bilet, care costă 30 de lei. Arena Platoș, împreună cu Agenția de Turism Carpathian Travel, pun la dispoziție transport dus-întors, cu plecare din Sibiu. Pentru mai multe detalii legate de eveniment și pentru programul autobuzelor puteți accesa site-ul stațiunii.

sss-revelion-arena-platos-ski-snowboard-schiuri-petrecere-rideri

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Petrecerea de Revelion este organizată de Arena Platoș împreună cu Airfield Festival 2015.

Te dai? Comenteazã!