Prima pârtie de schi acoperită din România se deschide la SCK

sss-4-prima-partie-de-schi-acoperita-din-romania-bucuresti-santa-claus-kingdom

Prima pârtie de schi acoperită din România se deschide pe 28 noiembrie 2014 în București. Unde? În interiorul celui mai nou complex destinat copiilor, Santa Claus Kingdom (SCK), deschis cu ocazia sărbătorilor de iarnă. SCK mai cuprinde spații cu diferite activități printre care și derdeluș (sau pârtie de tubing), patinoar, pistă de karting și multe alte surprize, mai ales pentru copii.

Din imaginile și informațiile prezentate pe site-ul santaclauskingdom.ro aflăm că pârtia de schi acoperită are lungimea de 32 de metri și înălțimea de 6 metri. Nu cunoaștem gradul de înclinare încă sau din ce material este construită ori cu ce este acoperită, căci din imaginile prezentate nu pare a fi dotată cu tunuri de producere a zăpezii artificiale.

sss-3-prima-partie-de-schi-acoperita-din-romania-bucuresti-santa-claus-kingdom

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime/ sursa: santaclauskingdom.ro//

sss-5-prima-partie-de-schi-acoperita-din-romania-bucuresti-santa-claus-kingdom

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime/ sursa: santaclauskingdom.ro//

Pârtia de schi acoperită are scopul să ofere o parte din senzația unei pârtii de munte, aici în capitală, printre betoane.

Pârtia este destinată tuturor oamenilor, indiferent de vârstă, pentru o ușoară încălzire înainte de o aventură la munte. În acest sens, administratorii complexului Santa Claus Kingdom (SCK) au angajat instructori de schi pentru începători sau pentru cei care doresc să-și perfecționeze tehnica și sunt pregătiți cu echipamente potrivite suprafeței pârtiei.

sss-prima-partie-de-schi-acoperita-din-romania-bucuresti-santa-claus-kingdom

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime/ sursa: santaclauskingdom.ro//

 

sss-2-prima-partie-de-schi-acoperita-din-romania-bucuresti-santa-claus-kingdom

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime/ sursa: santaclauskingdom.ro//

Prima pârtie de schi acoperită din România se află în interiorul Atlas Business Center, pe Șoseaua Pipera nr. 59, în Cartierul Aviației din București, la doar câteva minute de mers pe jos de la stația de metrou Aurel Vlaicu. Accesul spre pârtia de schi se poate face și cu mijloacele de transport în comun (RATB) 112 și 135 sau cu mașina personală.

Prima pârtie de schi acoperită din România – HARTA

Te dai? Comenteazã!