Pârtia acoperită din Regatul lui Moș Crăciun. VIDEO

sck-ski-si-snowboard-sss-partie-interioara-romania-bucuresti

Echipa SSS a făcut o vizită la complexul de distracții Santa Claus Kingdom, acolo unde se află pârtia. Care pârtie? Păi, vă anunțam cu puțină vreme în urmă despre deschiderea primei pârtii acoperite din România. Ca să vadă cum stă treaba ski-si-snowboard.ro a fost să o testeze!

Vei găsi acolo un parc de distracții pentru cei mici amenajat în spiritul sărbătorilor de iarnă, complet acoperit și încălzit. Brazi împodobiți, călușei, trenulețe, oameni de zăpadă, căsuțe cu dulciuri, poteci de poveste…

Pârtia nu este făcută din zăpadă artificială, după cum probabil te-ai fi așteptat, ci dintr-o mochetă specială din material plastic foarte alunecos. Prețul de intrare la Santa Claus Kingdom include închirierea echipamentului complet de schi (cască, schiuri, clăpari), precum și accesul în celelalte spații de joacă. Locul este destinat în special copiilor și începătorilor. Așa că dacă te-ai hotărât să îți pui pentru prima oară schiurile în picioare, sau dacă vrei sa exersezi niște mișcări și poziții de bază pe schiuri, pârtia de la SCK este locul ideal, mai ales daca nu ai bani să mergi la munte. Pârtia este destinată exclusiv schiorilor.

Pe lângă pârtia acoperită, la SCK vei mai găsi tobogane gonflabile, perete de escaladă, biciclete, carturi, dar și un restaurant. Complexul poate organiza și petreceri pentru zile de naștere.

Prețurile de acces la Santa Claus Kingdom sunt:
Luni – Vineri
adulți (peste 16 ani): 25 lei
copii (pana la 16 ani): 35 lei

Sambata – Duminica
adulți (peste 16 ani): 25 lei
copii (pana la 16 ani): 50 RON

Adresa SCK: Șoseaua Pipera nr. 59, Bucuresti,
Atlas Business Center, la 3 minute de mers față de stația de metrou Aurel Vlaicu.

Te dai? Comenteazã!