Ischgl – stațiunea în care nu te relaxezi. Te dai! VIDEO

ischgl header
Cu mulți ani înainte ca site-ul pe care ești acum să fie nici la stadiul de embrion, membrii echipei ski-si-snowboard.ro au plecat să se dea pe pârtiile de la Ischgl din Austria. Pentru mulți dintre noi era prima ieșire pe un domeniu schiabil din afara țării. Majoritatea eram începători, unii abia învățasem să stăm pe snowboard. Cu toatea asstea ne dădeam ca nebunii, de fiecare dată când făceam câte o ieșire.
Vacanța de 8 zile a fost minunată, total albă, cu ture și privrelișiti incredibile. Ceea ce am dorit a fi doar o amintire, s-a concretizat într-un mini-gid video al impresionantei stațiuni, cu detalii despre dotări, facilități, prețuri și evenimente. Acțiunea s-a întâmplat prin 2010, când nu prea erau GoPro-uri și alte action cam, iar filmarea a fost făcută cu o cameră MiniDV pe casetă, adică o chestie destul de voluminoasă în comparație cu ce filmezi tu astăzi. Cu toate astea am reușit să captăm imagini spectaculoase din snow park, de sus de la peste 3000 de metri, din gondola cu scaune încălzite, dar și din stațiune.
Momentele în care urcam prin Austria în telescaun și coboram în Elveția au rămas imprimate pe retină și pe talpa plăcii. Iar telecabina cu două etaje care te suia lin pe vârf… cuvintele sunt de prisos. Relaxează-te și dă play, așadar. Dacă ai fost pe acolo recent nu ar strica un feedback :) .

Te dai? Comenteazã!