Deja se schiază în Poiana Brașov

sss-poiana-brasov-2014-2015-se-schiaza-ski-si-snowboard

Echipa SSS anunță oficial că se schiază în Masivul Postăvaru din Poiana Brașov. Veștile bune continuă pentru împătimiții sporturilor de iarnă, tunurile merg de mai bine de 2 zile, astfel încât s-a pus baza pentru acest sezon.

Instructorii de ski și snowboard, plini de entuziasm, după o urcare de câteva minute cu telecabina până în Vârful Postăvarului se dau la vale și schiază pe pârtiile din Poiana Brașov. Deşi sezonul nu s-a deschis oficial, cei mai pregătiţi schiori pot încerca pârtiile.

sss-poiana-brasov-2014-se-schiaza-ski-si-snowboard

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

sss-poiana-brasov-2014-2015-instructori-se-schiaza-ski-si-snowboard

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

sss-lac-de-acumulare-poiana-brasov-2014-se-schiaza

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

sss-poiana-brasov-cupi-2014-2015-instructori-se-schiaza-ski-si-snowboard

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

sss-poiana-brasov-partie-2014-2015-instructori-se-schiaza-ski-si-snowboard

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

În Poiana Brașov partea superioară este amenajată, s-a făcut deja baza pentru tot sezonul, dar se lucrează în continuare pentru ca stațiunea să se prezinte în cele mai bune condiții la deschiderea oficială pentru toți pasionații de ski și snowboard. Mai multe detalii legate de stațiune (de la amplasare geografică, la acces și cazare, informații despre pârtii, camere web, stratul de zăpadă, vremea și mult mai multe) se găsesc în categoria Pârtii, Județul Brașov, articolul intitulat Poiana Brașov.

Autorităţile locale urmează să stabilească şi tarifele pentru instalaţiile de transport pe cablu (teleferice) din Poiana Brașov. Dacă vrei să afli care este stațiunea cea mai apropiată de tine unde se schiază și unde sunt toate condițiile necesare pentru a te da,  citește Pârtie! Ai toate pârtiile de ski și snowboard din România.

De asemenea, tunurile de zăpadă au funcționat toată săptămâna la Predeal, Arena Platoș, Transalpina Ski Resort și Rânca. Deci?… În weekend te dai?

Dacă dorești doar să te uiți pe harta interactivă cu toate stațiunile de ski și snowboard din România, vezi mai jos. Poți afla direct de pe hartă distanța din localitatea ta până-n stațiunea în care dorești, iar pentru fiecare zonă unde se schiază ai link către site, unde găsești toate informațiile necesare.

Te dai? Comenteazã!