Video-interviu Ramona Fodor, director de marketing la Transalpina Ski Resort

sss-video-interviu-ramona-fodor-transalpina-ski-resort-ski-sii-snowboard.ro

În luna ianuarie, Echipa SSS a fost la Transalpina Ski Resort pentru a filma pârtiile domeniului schiabil, dar și Snowparkul AMP. Tot atunci am avut plăcerea să facem cunoștință cu directorul de marketing de la Quasar Grup, firma care administrează Transalpina Ski Resort, Ramona Fodor.
Pe un vânt puternic și o ceață deasă, la TSR chiar și așa s-a schiat, s-au ținut concursuri și a fost o zăpadă excelentă.
Apropo, este 24 aprilie și la Transalpina este în continuare zăpadă bună de dat!

sss-transalpina-ski-resort-ski-si-snowboard-proiect

Proiect TSR 80km // Foto: skiresort.info // Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Proiectul Domeniul Schiabil Transalpina Ski Resort este foarte mare (80 de kilometri de pârtii), iar începuturile au fost dificile. În prima etapă au lucrat câteva sute de oameni, uneori chiar la -20 de grade. Cauzele pentru care nu s-a finalizat nici măcar această primă etapă din acest proiect le poți afla din video-interviul cu Ramona Fodor de mai jos.

sss-tsr-transalpina-ski-resort-ski-si-snowboard-interviu-video-ramona-fodor

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

În sezonul 2013-2014, cele mai multe stațiuni s-au plâns de lipsa zăpezii, deși la Transalpina Ski Resort s-a schiat în condiții foarte bune. Anul acesta zăpadă a fost din plin și este și acum. Ne mai întrebăm oare ce are TSR diferit de celelalte stațiuni? Știm deja. Urmează să aflăm din video-interviu și opinia Ramonei Fodor despre ceea ce face ca TSR să fie un loc de schiat unic în România și, de asemenea, despre poziția pe care o are față de celelalte stațiuni vechi. Transalpina Ski Resort găzduiește de anul acesta un snowpark în toată regula. Povestea întâlnirii cu Bobby, aka Bogdan Rusu (Video-interviu cu Bogdan Rusu AICI), cel ce conduce proiectul Adrenalin Mountain Park (și unul din cei ce se ocupă de amenajarea și întreținerea AMP Snowpark), motivele deschiderii snowparkului și cum acesta s-a integrat în domeniul schiabil ne sunt dezvăluite de Ramona Fodor cu zâmbetul pe buze.

sss-buu-snowpark-amp-transalpina-ski-resort-snowrippers

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Pe lângă faptul că ne-a plăcut foarte mult de Ramona, ce am văzut la Transalpina ne-a lăsat muți. Am aflat că la începutul sezonului 2014-2015, 5 pârtii au fost acreditate FIS. La ce folosește acest lucru și multe altele am aflat de la directorul de marketing al TSR, până ne-a răzbit frigul și am încheiat interviul la un pahar de vin fiert la “Ciuperca Galbenă”, apres-ski-ul lui Feri Independentul.

De ce să vii la Transalpina Ski Resort?

Pentru că aici este zăpada care rezistă, rezistă, rezistă…, pentru că te poți pierde în priveliștea de nori, zăpadă, munți și telegondolă, toate oglindite în luciul lacului, pentru că indiferent că ești cu schiurile sau cu placa de snowboard ai impresia că te dai cu surful și oprirea va fi sigur în Vidra.

Te dai? Comenteazã!