Video: Interviu Kinda Geza, organizator și participant la Snow On Fire 2015

sss-2-kinda-geza-participant-snow-on-fire-2015-madaras-harghita-romania-ski-si-snowboard.ro-rider-interviu

Echipa SSS a fost prezentă la cea mai renumită competiție de freestyle slopestyle din România, Snow On Fire, organizată în Snowparkul RideMore din Mădăraș, Harghita, România. Evenimentul a fost organizat de RideMore Crew, iar unul din cei mai importanți oameni din această echipă este Kinda Geza.

Cine este Kinda Geza?

sss-3-kinda-geza-participant-snow-on-fire-2015-madaras-harghita-romania-ski-si-snowboard.ro-rider-interviu

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Kinda Geza unul din cei mai cunoscuți, dar și unul din cei mai buni snowboarderi români. Anul trecut, din cauza cantității reduse de zăpadă și neorganizării unor etape de concurs, a ratat “la mustață” calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

Kinda Geza are 29 de ani și este de 6 ori campion al României. Este unul din puținii rideri profesioniști de la noi, fiind sponsorizat de Burn energy drink, Burton, Primăria Miercurea Ciuc şi Consiliul Harghita.

sss-kinda-geza-participant-snow-on-fire-2015-madaras-harghita-romania-ski-si-snowboard.ro-rider-interviu

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

În video-interviul prezentat pe ski-si-snowboard.ro am vorbit cu organizatorul Kinda Geza, cel ce s-a ocupat de Snow On Fire și de promovarea evenimentului. Îți vom dezvălui părerile lui despre snowboardingul din România, despre tinerele talente prezente la competiția de la Mădăraș și despre evoluția sporturilor albe la noi în țară.

El este riderul român care încearcă cel mai mult să promoveze schiul și snowboardingul, la nivel național.

Mulțumim Sergiu Gheorghe pentru camera 2!

Te dai? Comenteazã!