VIDEO Interviu cu Marko Grilc în România

interviu-marko-grilc-in-romania-ski-si-snowboard-echipa-sss-snowbaord-rider-grilo

Echipa SSS a fost prezentă la lansarea noii colecții Burton din Mall Băneasa și a realizat un interviu cu Marko Grilc, binecunoscutul snowboarder profesionist din Slovenia.
Grilo (cum îi spun prietenii) este rider profesionist pentru Burton, Red Bull, Planet Sports, Adidas Eyewear, Absolut Park, SP gadgets. Face parte din echipa de rideri Burton Snowboards, alături de alte nume celebre precum Shaun White, Terje Haakonsen, Mark McMorris, Danny Davis, Jussi Oksanen, Jeremy Jones, Nicolas Muller, Kelly Clark, Mikey Rencz, Mijjel Bang, Mark Sollors, Kimmy Fasani și Enni Rukajarvi.

Interviul cu Marko Grilc realizat de Echipa SSS nu s-a axat pe titlurile obținute în cei 17 ani de carieră profesională, ci pe experiența și entuziasmul de a practica snowboardingul. Printre rezultatele boarderului sloven putem menționa: câștigarea de 4 ori a Junior World Championships, locul 1 la Billabong Air & Style Competition în 2009 și 2013, prima poziție în competiția O’Neil Evolution Slopestyle în 2010, Locul 3 în cadrul Winter X Games și multe apariții pe podium în cadrul concursurilor FIS World Cup.

În vârstă de 31 de ani, Grilo, apare în diferite filme de profil, printre care enumerăm: Red Bull Double Air, Thanks in Advance, Draw the Line, The B, Catch the Vapors și 91 Words for Snow.

Are două filosofii de viață pe care le împărtășește cu drag de cîte ori are ocazia. Prima este legată de sportul care l-a făcut cunoscut:

Nu renunți la snowboarding pentru că îmbătrânești… îmbătrânești pentru că renunți la snowboarding!“.

Cea de-a doua filosofie se referă la viață în general:

Bucură-te de val, cât timp ești deasupra lui!“, o metaforă care pare a fi inspirată dintr-o mare pasiune de-a riderului: surful!

Interviul cu Marko Grilc în România a fost posibil cu ajutorul boarders.ro & redbull.

VIDEO Interviu cu Marko Grilc în România

Mulțumim: Sergiu Gheorghe – video-camera

Călătorind prin întreaga lume cu proiectul Grilosodes, ce reprezintă o serie de filmulețe pentru internet, Marko promovează pasiunea sa pentru snowboarding în cele mai ciudate și greu de ajuns locuri, în snowpark-uri, la concursuri, dar și la petrecerile de după.

Dacă dorești să vezi mai mult din tot ce a realizat Marko Grilc până acum, poți vedea toate filmulețele Grilosodes pe youtube, îi poți accesa site-ul Grilo.si, unde găsești o arhivă impresionantă de filmulețe ce merită văzute și te poți ține informat cu toate locurile în care ajunge cu ajutorul paginii lui de facebook.

Te dai? Comenteazã!