Interviu cu Sonia Drăgan

sonia-dragan-motz-sonja-dragan-ski-si-snowboard.ro-2015

Ați luat vreodată  un pumn de vitamine? Nu pe rând. Toate deodată. Ați mâncat vreodată o ciocolată amăruie cu 85% caco înainte de culcare? Ați simțit vreodată crivățul pe obraz într-un gol alpin într-o noapte de decembrie? Dacă nu, închideți un moment ochii, încercați să experimentați mental toate senzatiile astea. Gata? Acum înmulțiți cu 10. Ba nu, mai bine cu 100. Apoi atașați un zâmbet molipsitor. Cam cu sentimentele astea rămâi după ce ai schimbat câteva cuvinte cu Sonia Drăgan, micuța noastră mare campioană.

Pentru cei care prin absurd nu ați auzit de ea, e blonda aceea care câștigă cam tot ce se poate în materie de concursuri de ski freeride, backcountry si freestyle de pe la noi. Participă când are ocazia și la competiții din afară. Este și instructor de schi. În plus de asta, este un rider cu Motz. Să presupunem că ești un rider masochist și ai vrea să te simți umilit de Sonia. Leag-o la ochi, las-o în vârf de munte, la Sinaia să zicem, și dă-te la vale. Cu toată viteza. Când vei ajunge jos, o sa o găsești gustând ceva dulce. Tot legată la ochi.

Ne-am întîlnit cu ea la evenimentul anual Welcome to Winter și am convins-o să stea un pic la povești cu noi. Pentru voi. Priviți-o și luați exemplu. Ea se dă. Tu?…

PS: Să nu care cumva să vă îndemne necuratul să luați un pumn de vitamine!

Te dai? Comenteazã!