Marko Grilc se întoarce în România. Welcome to Winter 2016

Legendarul snowboarder Marko Grilc revine în România și în acest an cu ocazia evenimentului Welcome to Winter 2016 de la Băneasa Shopping City.

Anul trecut cam pe vremea asta, Boarder’s Shop lansa noua colecție de echipament Burton. Reduceri, promoții, snowboarding pentru cei mici în parcul special amenajat, proiecții de filme și întâlniri cu prietenii. Cam așa a stat treaba la începutul sezonului 2014-2015.

 

Și cum moda se schimbă, iar tehnologia echipamentelor de iarnă evoluează, vineri, 20 noiembrie, tot la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, ești invitat să descoperi ce mai este nou în materie de snowboarding și să te delectezi cu niște filme în care Mark McMorris, Nicolas Mueller, Mikey Rencz, Mikkel Bang, Danny Davis şi Terje Haakonsen îți arată cum se face. Cum se face că o sa fie pe scenă să stea de vorbă cu voi  chiar Marko Grilc? Păi omul nu a stat degeba anul ăsta și vine special ca să își prezinte noul să film “Grilos Full Part”. Anul trecut, Marko ne-a acordat în exclusivitate un interviu, mai țineți minte? :)

Burton Riglet Park este locul în care copiii între 2 și 6 ani vor învața să stea și să alunece pe snowboard. Pentru ca peste alți 2-6 ani să îți dea lecții :). Toate detaliile despre eveniment le găsești aici. Chiar așa! Te dai?

afis wellcome to winter 2016

Te dai? Comenteazã!