Lansare noua colecție Burton 2015

Lansarea oficială a noii colecții Burton 2015 se întâmplă joi 13 noiembrie 2014 în două locații diferite. Începutul sezonului de iarnă este sărbătorit de Burton, cu activități în magazinul Boarder’s Snowboard Store, dar și la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City.

Lansarea noii colecții Burton 2015 aduce, ca de obicei, și o invitație la film.

Poți urmări o proiecţie de înaltă calitate a primelor 5 montaje din seria “Burton Presents”, în sala Ultra, de la ora 21:00. Dar surprizele nu se termină aici!

Invitatul special din cadrul serii de film de la Grand Cinema va fi nimeni altul decât binecunoscutul team rider Burton și Red Bull din Slovenia, Marko Grilc! Marko tocmai şi-a lansat noua serie de filmuleţe Grilosodes şi e încântat să vină în România pentru a vă face cunoştinţă cu ele!

O sa vin acolo și o sa fie foarte tare! Este important sa promovăm snowboardingul, mai ales cum face Burton cu activitatea Riglet Park Event. Cheia promovării snowboardingului în lume este »inspiră generația următoare!«

Dacă dorești mai multe informații despre performerul Marko Grilc, poți începe prin studierea filmulețului de mai jos!

Nu-ți lăsa copiii acasă, deoarece între orele 18:00 şi 21:00, în foaierul cinematografului, Boarder’s organizează din nou un Burton Riglet Park Event, unde copiii mici între 2 şi 6 ani vor putea lua gratuit lecţii de snowboarding. Toţi participanţii vor parcurge cu succes traseul special amenajat pe covor, cu snowboard-urile puse la dispoziţie de Boarder’s şi toţi vor câştiga stickere şi medalii de la Burton Snowboards! :)

Burton-2015-Riglet-Park-Event

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

EXTRA-BONUS: miercuri 12 şi joi 13 noiembrie, ești așteptat la Boarder’s Snowboard Store, în str. Câmpineanu 24, Bucureşti, cu promoţii, cadouri, stickere, snacks, drinks, fun games şi alte surprize!

Cei de la Boarder’s vor oferi gratuit bilete la film primilor 200 de clienţi şi vouchere de băuturi la barul din foaierul cinematografului, unde vor sta la o șuetă cu povești de iarnă înainte de film și unde prietenii de la Red Bull îți vor face încălzirea, cu un shot de Jägermeister!

Pentru cei care nu pot să-i viziteze la magazin, biletul de film costă 15 lei, iar rezervările se fac lejer pe www.grandentertainment.ro.

Lansare-noua-colecție-Burton-2015

Click pe imagine pentru afișarea ei în întregime

Boarder’s Snowboard Store vă aşteaptă pentru prezentarea noii colecții Burton 2015!

Te dai? Comenteazã!