VIDEO-interviu cu administratorul Pârtiei Băișoara Mare, Bâlc Flavius

video-interviu-cu-administratorul-partiei-baisoara-mare-barlc-flavius-ski-si-snowboard.ro-te-dai

Joia și vinerea trecută am fost plecat într-o excursie de 2 zile în Stațiunea Muntele Băișorii (la Pârtiile Băișoara și Buscat), unde am avut norocul să-l întâlnesc pe Domnul Bâlc Flavius, administratorul Pârtiei Băișoara Mare.

Am vorbit minute în șir înainte să dăm drumul la GoPro și să punem de un video-interviu. Din cauza neatenției mele, din păcate, am uitat să conectez lavaliera, ca atare sunetul înregistrat nu este atât de bun, dar am reușit să-l salvez cu ajutorul unui prieten cu mai multă experiență în “ale sunetului”.

Am aflat de ce Stațiunea Muntele Băișorii este una din principalele atracții ale clujenilor, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară, ce calități speciale are și ce sporturi se pot practica și-n anotimpul rece și-n cel cald.

Administratorul Pârtiei Băișoara Mare ne-a dat toate detaliile necesare, de la lungimea pârtiei, a teleschiului, modalități de întreținere a pârtiei, până la câteva detalii despre proiectele de dezvoltare și despre motivele pentru care merită să vii în Stațiunea Muntele Băișorii.

Din ce am vorbit înainte de video-interviu cu Domnul Bâlc Flavius, dar și cu Ionuț Brad (un rider din Stațiunea Muntele Băișorii), am mai aflat că Pârtia Băișoara Mare este singura pârtie funcțională din zonă (exceptând Pârtiile Buscat) și este situată pe un domeniu particular. I-a fost adusă și instalație de transport pe cablu tip teleschi, dar mai apoi a fost închisă. Au mai existat 2-3 încercări în zonă de dezvoltare de alte pârtii, dar nu s-a concretizat nimic.

Dar hai să vedem cum a decurs interviul (vă cerem scuze pentru sunetul destul de slab):

 

 

Te dai? Comenteazã!